Szorongással küzdő társaim, ti is szoktatok teljes testben remegni, rángatózni?
Figyelt kérdés
Sajnos szorongok, és ha valaki erős szorongást vált ki belőlem, vagy valami érzelmileg megvisel elkezdek egéész testemben remegni, reszketni, rángatózni... Szerencsére csak ritkán fordul elő. Veletek is van ilyen? Vagy más lelki oka lehet? Előbb volt egy ilyenem és még a lábfejem is rángatózott, egészen a nyakamtól, két hónaljamnál érzem még erősen... Ha nagyon uralkodok rajta pár másodpercig abba tudom hagyni... Ilyenkor vajon mi történik velem, amikor ilyen erős remegés jön rám?2019. okt. 10. 23:46
1/3 anonim válasza:
Mikor beutaltak kórházba annyira féltem, hogy remegett a lábam, meg belülről mindenem de nem láthatóan. A műtőasztalon mindenem remegett a félelemtől. Ott már látszott is. De amúgy normál szorongásnál max a lábam remeg ritkán. Szerintem kívülről nem látszik.
2/3 anonim válasza:
Az lemaradt hogy egy orvosi beavstkozás után egyszer sokkot kaptam akkor úgy reszkettem hogy nem tudtam abbahagyni az egész ágy mozgott alattam és 5 percenként kellett pisilnem. Ez kb 3 vagy 4 órán át tartott. Közben halálfélelmem volt monjuk életveszélyes állapotban is voltam.
3/3 A kérdező kommentje:
Érdekes,tegnap nekem is 5 percenként kellett pisilnem... Nem gondolnám, hogy az enyém egybefügg a szorongással, de mindenesetre érdekes egybeesés... Aztán kitudja.
2019. okt. 11. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!