Mit csináljak ha pókfóbiám van majd meghalok tőle?
hogy lesz a póknak telefonja?
bemászik a sarokba és TELEFONJAA.... :D
(fóbia rettenet, sztem fordulj szakemberhez. Én is azt fogom tenni, nekem darázsfóbiám van, az még rosszabb, mert az repül és sokkal biztosabb, hogy megcsíp:S)
Jobbulást magunknak!
De mégis mitől félsz? Annak a szerencsétlen állatnak még agya sincsen,a világát sem tudja,nem fog élve felfani....
Azt megértem,ha valaki olyan álattól fél,ami fájdlamat tud okozni neki pl darázs,kutya,stb . De a legtöbb pók még csipni sem szokott..azt megértem,ha undorodsz,de ,hogy annyira féljél,hogy egy pohárral megfogd és kihajitsd az udvarra,hát ez csak hisztéria szerintem,nem fóbia.
Ősszel behúzódnak a lakásba a kis nyavalyások, nálam is lakik most egy, de az nem olyan nagy, hogy ádázul elkezdjem keresni.
A porszívó szerintem is hatásos eszköz az eltüntetésükre.
A pókiszony egy kezelhető fóbia, ha ennyire megkínoznak ezek a jószágok, keress fel egy pszichológust. Láttam egy dokumentumfilmet arról, hogy a különböző állattal kapcsolatos fóbiákat - köztük az arachnofóbiát, ami neked van - hogyan kezelik ki. Nem fognak addig semmit rád erőltetni, amíg nem akarod, nem fognak pókokkal dobálni, még csak nézned sem kell addig őket, amíg nem vagy rá felkészülve. Beszélgetések vannak a legelején, hiszen rá kell jönni, hogy mitől alakult ki ez a nagy iszony.
Számomra hatékony módszernek tűnt és hasznosnak is, levesz egy nagy gondot a válladról, mert ezeket a kis szorgosokat sajnos nem lehet elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!