Mitől lehet pókfóbiám?
Én is ugyanígy vagyok vele :D
Kiskoromba megfogtam a bogarakat, pókokat, békákat, most pedig meglátom valahol egy pókot, na én oda nem megyek! :D
Nem tudom mitől van, de hát ez van...
szia!
Én ugyan így vagyok a késekkel. Rengeteg balesetem volt már, de késekkel még soha. Mégis, annyira félek tőlük, hogy általában csak életlen kiskéseket használok, hámozáshoz pedig zöldséghámozót. Nem tudom az okát, de elkerülöm őket. Még filmben sem bírom nézni, ha pl. belevágnak a bőrbe.
Kerüld el a pókokat, az a legegyszerűbb!
Én is így voltam vele, de idővel elmúlt a pókfóbiám. Igazából akkor, amikor saját háztartásom lett és kiderült, h a pasim jobban fél a pókoktól, mint én. XD Nekem kellett megoldanom minden pókokkal kapcsolatos helyzetet, és hát gyakorlat teszi a mestert. :) Ezzel egyidőben a természettel is "kibékültem", így a pókok már vhogy kevésbé tűnnek undorítónak. Persze, ha rám mászik egy, megijedek tőle, ha elég nagy. De utána lesöpröm és annyi. Már nem remegek és látok mindenhol pókokat utána még fél vagy egy órán át.
Egyébként talán ez a pókfóbia kicsit evolúciósan "öröklött" lehet. De a fene tudja...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!