Hogyan lábalhatnék ki a mélypontról?
Kevés választ kaptál még, talán nagyon "ömlesztve" tetted fel a kérdésedet, pedig szerintem az embereknek nagy része volt már ilyen helyzetben. Az ilyen típusúak. Én is ilyesmi vagyok, és megnyugtatnálak, hogy mi is normálisak vagyunk és sok boldogságot éltem át húsz éves korom után is, sőt igazán csak később!
- Régen azzal a mondással biztattam magam, hogy "az Istenben bízóknak minden a javukra válik!" Így bírtam ki iskolai kudarcokat, továbbtanulás kútba esését, elvesztegetett éveket...És ma már látom, a boldogság nem iskolázottság kérdése...
- Szerintem neked hiányzik egy normális mennyiségű sportolás. Talán más, mint eddig, nem tudom, de nekem egyszer ezt "írták fel" és bejött.
- Ha a környezetváltoztatás reményt ad, tedd meg! Nekem is jó lenne, de három csodálatos gyereket nem fogok itt hagyni! Gondolom, Te ettől szabadabb vagy, élj vele! 18 éves korunk után egyre kevésbé van jogunk mindent a szülőkre, tanárokra, akárkire fogni, mert dönthetsz másképp is, csak "olyan döntést hozz, ami már jó előre jó érzéssel tölt el!" (Balczó András : Küldetés c. riportfilmből. Akár meg is nézheted, ha sikerül megszerezni.)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!