Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lábalhatnék ki ebből a kedvetlen hangulatból?
Attól félek, nemsokára depresszióba süllyedek.
Szerelmes vagyok a barátomba rég óta. Sok mindenen keresztülmentünk már, több országban is laktunk együtt.. De most elváltak útjaink de csak hátom hónapra. Ősztől ismét összeköltözünk egy újabb városban.
Nekem addig kéne túlélnem valahogy, de annyira magányos vagyok, és elfoglaltságot se találok magamnak.
Először is próbáltam munkát találni a nyárra, de mivel nem vagyok már diák, így kevesebb esélyem is volt.. mindegy jelentkeztem egy csomó helyre, recepciósnak, stb.. Sehonnan semmi válasz. Az utóbbi hónapom ezzel telt. Most jövök rá, hogy lassan lekéstem erről az egészről.. Ez is elkeserít.(3 nyelven beszélek, van diplomám, külföldi munkatapasztalatom..)
A barátaim mind nagyon elfoglaltak, államvizsga, nyári gyakorlat, munka külföldön.. Elérhetetlenek. Főleg a két legjobb barátom,egyikük Berlinben, másikuk Debrecenben.
Persze egy héten 1-2szer összejön valakivel egy találkozó, és akkor jó, kicsit kiszakadni a magányból, és megfeledkezni magamról..De ez nem elég.
Egyedül a sportban lelem örömömet, de azt se csinálhatom napi több órában. :)
Próbálok nyelvet is tanulni, de egy szint után egyedül már az se megy. Kéne egy nyári intenzív tanfolyam, de hát ha nincs munka, miből fizethetném főleg külföldre költözés előtt?
Hogyan lábalhatnék ki ebből a kedvetlen hangulatból? Úgy érzem csak pazarlom a napjaimat..
Nem válogatok egyáltalán, mivel nincs miből.
500 FTos órabérért jelentkeztem recepciósnak.. Az havi 80ezer ft.
(Amikor külföldön 320.000 Ftért dolgoztam)
De oda se hívtak vissza. :S
Persze Mcdonaldsba elmehetek akármikor.. De ez annyira kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!