Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Engedjem, vagy...

Mit tegyek? Engedjem, vagy fogjam vissza?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz időszakon megyek keresztül, de egy rövid időre megnyugodtam. (pár napra) ...de most megint elöntött a keserűség, minden pillanatban a sírás kerülget:/ Nem merem elengedni, mert attól tartok, hogy akkor nagyon kiborulok és megint csak visszaesnék. Egyébként haláleset történt, tehát nem valami kis dolog borított ki ennyire.

Mit csináljak... Ha elengedem, csak rosszabb lesz a helyzet, mert jobban el fogok keseredni. Valahogy próbáljam meg visszafogni?

Csak normális válaszokat szeretnék, nincs kedvem a komolytalansághoz most. Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. okt. 4. 18:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

budapesti vagyok.

2011. okt. 4. 19:06
 12/14 A kérdező kommentje:

Igazatok volt!

Kicsit tényleg jót tett, hogy nem fogtam vissza magam... Azt hittem, rosszabbul leszek, ha elengedem, de most egy kicsit jobb. Szerintem megyek, lefekszem, hátha el tudok aludni.

Köszönöm a válaszokat!

2011. okt. 4. 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves Gyászoló!

Mit is szeretnél "megúszni"? Nem kellene megúszni, ha átélnéd azokat az érzéseket, amik belőled őszintén, mélyről feltörnek. Végül is elvesztettél valakit, jogodban van szenvedni érette. Majd, úgy 6 hónap múlva elengedheted. Üdvözlettel: a "mentálos" fórumos

2011. okt. 5. 18:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem szó szerint értettem, hogy meg akarom úszni, hiszen tudom, hogy ezt nem lehet visszafogni a végtelenségig. Úgy értettem, hogy nem fogom tudni sokáig visszafogni. Miért akartam? ...mert azt hittem, hogy jobban ki fogok borulni, ha utat engedek neki. ...de aztán megtettem és egy nagyon kicsit jobb lett.
2011. okt. 5. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!