Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csíp a vizeletem és az orvos...

Csíp a vizeletem és az orvos azt mondta hogy a páromat ne engedjem a közelembe mert ő is elkaphatja! Ki fogok ebből keveredni vagy ez a betegség most már mindig vissza fog térni?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élek 7 hónapja és már augusztusban úgy éreztem fel vagyok fázva de elmúlt meg gondoltam magamban nyáron ugyan már! augusztus 20.-án voltam először a párommal együtt és nem használtuk óvszert mivel gyógyszert szedek most novemberben megint elő jött ez a felfázásos dolog és nagyon fájt elmentem először nőgyógyászhoz mivel arra gondoltam hogy a nyilvános wc-n kaphattam el valamit elég fogékony vagyok az ilyenekre és most elmentem urológushoz is és ő azt mondta hogy nem szabad a barátomat a közelembe engednem mert elkaphatja ő is csak sajna már voltunk együtt és most nem tudom hogy adjam ezt elő neki?!? Főleg hogy holnap is náluk alszom és már nagyon régen voltunk együtt félek mit szól majd bár biztos vagyok benne megérti csak ....
2008. dec. 19. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha egyszer normálisan kikezelik a bajt, akkor biztonsággal együtt lehetsz majd a pároddal. Sajnos a felfázásra való "hajlam" egyéni dolog, van, aki sokkal érzékenyebb és vigyáznia kell. van, aki sosem fázik fel élete során.

kezeltesd ki magad é mindenképpen fogadj szót a dokinak!

A párodnak muszáj lesz ezt megértenie...amennyiben elkapta tőled, lesznek neki is tünetei, csíp a vizelet, viszketés. Ebben az esetben irány az urológus neki is.

2008. dec. 19. 17:13
 2/2 anonim ***** válasza:
szia! én 5éve küzdök ezzel a dologgal, kb 20féle antibiot szedtem rá. és persze utána hüvelygomba. maga a hólyaghurut a palikra nem veszélyes, az urológus hülye (nekem is mondott olyat, hogy a tangától van, ami baromság). ha antibiot szedtél és gombád van, akkor teafaolajas irrigálás elmulasztja. ha csak most akar kijönni a hólyaghurut és még nincs vér akkor rowatinex, recept nélküli undorító szagú gyógyszer, de segít. én grépfruit cseppet szoktam szedni, többször éreztem, hogy ki akar jönni és nem jött ki, ha szedtem a grépfruitot. ha érzem, hogy lehet h baj lesz, akkor iszok gyógyteát (kakukkfű, nyírfalevél, zsurló, bazsalikom), az segít ha még enyhe panaszaid vannak, ha komoly, arra elég, hogy el bírj menni az orvosig. és még vmi.. ez nem felfázás, ez baktériumos fertőzés.
2008. dec. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!