Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után ne engedjem vissza,...

Ezek után ne engedjem vissza, ugye?

Figyelt kérdés
több éve vagyok együtt a párommal, eddig minden rendben volt. nem rég viszont megismerkedtem azzal a bizonyos 3.-kal. bár nem történt köztünk semmi, ráébredtem, hogy még élni akarom az életem. fiatal vagyok, szórakoznom kell! ezt mind elmagyaráztam a barátomnak, aki a 3. személyt hibáztatja, azért mert véget ért a kapcsolatunk. holott nem, mert nem a 3.kal akarok élni, csak pont rajta csattant az ostor... értitek? de természetesen nem volt köztünk semmi, ilyet nem tennék mig mással vagyok. előbb vetek véget az egyiknek aztán ugrok bele a másikba.. a másik dolog, hogy van a barátomnak egy lány ismerőse, akivel az elmúlt egy évben jóban voltunk.a lánynak is volt barátja, de egy ideje már "szünetelnek".megjegyezném, hogy régebben kavartak az exemmel, igy mindig ott bujkált bennem vmi, hogy mi van ha... de mivel volt barátja, igy a párom is elterelte rola a figyelmemet. miota viszont "egyedülálló"(mert még nincs 100%-osan vége a kacsolata a barátjával), megint felmerült bennem a dolog, hogy ha egyedül engedem el a párommal meg a barátainkkal, nem fog e közeledni felé. eddig nem is történt semmi, míg nem tegnap szakitottam délután a párommal, aki 4-5 órára rá már a csajjal smárolt mindenki előtt! szerintetek is gerinctelen dolog volt mindkettőjüktől? a párom, illetve most már az exem azzal magyarázza a dolgot, hogy igy próbál elfelejteni. csak a baj az, hogy ez a duma nekem nem nagyon hihető!!!
2009. aug. 26. 11:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
hogy van ez is idehányva ? se pont se új bekezdés,ááá..
2009. aug. 26. 11:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarnád visszaengedni, ha szakítottál vele és mást szeretsz?
2009. aug. 26. 11:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Na várj csak, te azt írod, mondtad a barátodnak, hogy másokkal akarsz járni, meg élni akarsz, sőt, vége a kapcsolatotoknak. Akkor ő már nem a párod, te küldted el, miért zavar, hogy csókolózik egy másik lánnyal? Ha már nem vagytok együtt, egyáltalán nem gerinctelen dolog, ha mással van. Hm, amikor te megismerkedtél azzal a bizonyos 3.-al, az nem volt gerinctelen?
2009. aug. 26. 11:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Most azt nem ertem , miert kerdezed, hogy visszaengedd-e ha te dontottel ugy , hogy szakitani akarsz vele.Mivel a te dontesed volt, o nincs olyan konnyu helyzetben, foleg ha erez is valamit irantad.Eppen ezert, lehet, hogy igy probal elfelejteni es fogott a legelso adando alkalmon.Jo, az biztos, hogy nem volt szep dolog egyikojuktol sem, de ha mar nincs koztetek semmi, mindenki azt csinal amit akar.Vagy talan megbantad, hogy szakitottatok?Kellett ez alepes, hogy ragyere tenyleg fontos neked az a par ev, amit egyutt toltottetek es akar folytatnad is?Szerintem most meg helyre lehet hozni a dolgokat ,kesobb mar nem biztos, ha mindketten akarjatok.Az, hogy egy mas lannyal csokolozott meg nem a vilag vege.Ha meg nincs igazam , akkor az ido majd mindent megold.
2009. aug. 26. 11:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már kimondtad kerek perec, h a másikkal akarsz kapcsolatban élni, akkor az a másik csak az exed. Az exek meg azt csinálnak amit akarnak....Persze, kicsit gyors volt a váltás, de te is ezt csináltad lényegében....
2009. aug. 26. 11:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Végül is már semmi közöd hozzá. Élje az életét, ahogy akarja. Lehet most jött rá, hogy mégis az előző volt az igazi és nem te. Ez ért kellemetlenül?
2009. aug. 26. 11:25
 7/14 A kérdező kommentje:
a másik csajtól nem akar semmit. és én nem vagyok együtt a 3.-kal csak megjegyzem!! azért zavar a dolog, meg bosszant, mert azt mondta hogy mindent megtesz hogy visszaszerezzen? de így?? így már az a deka esélye is elszállt.
2009. aug. 26. 11:33
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Te egy önző kis dög vagy, már ne haragudj! Azt csinál az exed, amit akar. Te szakítottál vele.

17/L

2009. aug. 26. 11:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészen értem a problémádat, hiszen te 3 év után egyszer csak közölted vele hogy élni akarsz, és meg vagy lepődve hogy hirtelen más csajhoz megy ? A kérdésedben a magyarázatnál nem írtad hogy próbálkozott e nálad hogy fogadd vissza, tehát ezért sem értem hogy miért kellene vissza fogadnod, pláne ha te dobtad ki, így talán ő fogadhatna vissza téged. Az meg hogy a csaj 100%ig egyedülálló vagy nem az már nem a te dolgod. Viszont az elég tisztességes volt hogy elmondtad neki, és nem csaltad meg. És az is érthető hogy a 3 személyt hibáztatja, mivel ő váltotta belőled ki a kiváncsiságoot újra a szabad életre.
2009. aug. 26. 11:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Te eldontotted, hogy "kidobod" és arra vàrsz, hogy nyalja a kilincset és futkosson utànad?

Nem igazàn értem, mi a terved az exeddel.

Mert ha igy van, az nem szép toled. Ha el akarsz menni, akkor hagyd ot is, ne vàrd el, hogy probaljon visszahoditani.

Eld az életed, o meg az ovét.

Ne vàltoztasd meg a dontésedet minden pillanatban, mert ha igazàn szeret, abba belebetegedhet szellemileg.

Nem szabad màsok érzéseivel jàtszani, ha eldontotted, hogy vége, akkor tartsd magad ehhez.

Szép napot!

2009. aug. 26. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!