lehet hülyeséget kérdezek, de érdekel azért veletek volt e már ilyen. ez nem az a normális "megbeszélem magammal dolog".
Sokszor előfordul, hogy szinte észre sem veszem, magammal, és nem magamBAN beszélek. és olyan szinten beleélem magam, hogy elképzelem hogy ha xy előttem álna, miket mondanék neki. még a veszekedéseket is ugymond "eljátszom". és nem veszem észre, csak később, hogy én magammal beszélgetek.
ez még normális dolog? ha anyunak mondom, aztmondja, normális, és kinevet hogy miért aggódom ennyire.
2011. szept. 25. 12:33
1/7 A kérdező kommentje:
és inkább amikor egyedül vagyok.. társaságban nemigen fordul elő
2011. szept. 25. 12:38
2/7 anonim válasza:
Ilyet mindenki csinál. Ha nem hallatszódnak ki a gondolataid (ahogy mondod nem magadBAN beszélsz), és nem társaságban mélyedsz ebbe bele, szerintem semmi gond nincs.
2011. szept. 25. 14:13
3/7 anonim válasza:
én általában elalvás előtt szoktam így gondolkodni
2011. szept. 25. 18:07
4/7 anonim válasza:
Szia!
Én is csinálom,elég gyakran,azt hozzátenném,hogy nagyon szorongó személyiség vagyok .
2011. szept. 25. 18:32
5/7 A kérdező kommentje:
utolsó: szorongós vagyok én is
2011. szept. 25. 18:59
6/7 anonim válasza:
Szerintem normális. :) Én is szoktam ilyet. Olyan szinten bele tudom élni magam, mintha valóban azzal a másik emberrel beszélgetnék. :) És ez mindig sokat segít a problémák megoldásában. :) És még csak nem is vagyok szorongó alkat.
27/L
2011. szept. 25. 19:26
7/7 anonim válasza:
Velem pont ma volt ilyen és a buszon voltam miközben zenét hallgattam és csak arra lettem figyelmes h néznek:D Szerintem nagyon élénk a fantáziánk és minden részletét intenzíven átéljük.Gondolom te is valami kellemes dolgot szoktál "eljátszani" (na ez most így elég félreérthető de remélem érted:D)olyat amit a valóságban nem mersz megtennni, vagy amire nagyon vágysz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!