Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi ütött belém?

Mi ütött belém?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi van velem de mintha teljesen kifordultam volna magamból. Nagyon érzelem mentesnek érzem magam főleg más emberek irányába. Eddig tele voltam empátiával most már kicsit sem érdekel kit bántok meg párommal is szörnyen bunkó vagyok és az a baj hogy nem is igazán érdekel. Régebben ilyen sosem fordult elő ha rossz kedvem is volt mindig megeröltettem magam és jó pofát vágtam. Régebben meg is bántam ha esetleg bunkó voltam bárkivel és bocsánatot kértem de már ez sincs meg sem bánom. Nem rég kezdődött kb 3-4 hete nem értem ilyen rövid idő alatt mégis mi ütött belém. Bipoláris zavarom van de nen tudom annak mennyi köze lehet ehhez eddig sose volt ilyen. Mitől lehet? Mit csináljak?

3 éve szedem ugyanazt a gyógyszert (lamolep) szóval nem lehet új gyógyszerrel járó mellékhatás.

tegnap 18:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!