Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Mi ütött...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mi ütött belém? Mi lesz a folytatás?

Figyelt kérdés
Ma könytárba voltam mert kutató munkát kellet csinálnom. Volt egy lexikon amit mivel alacsony nem értem el, és pipiskedtem meg próbáltam levenni. Majd odajött egy iszonyatosan helyes srác és levette nekem. Teljesen zavartan megköszöntem aztán elkezdtünk beszélgetni, de én mondtam neki hogy sajnos folytatnom kell, kérdezte mennyi idő mondtam neki hogy kb 20 perc. Megvárt és segített levenni a lexikonokat. Majd meghívott kávézni, beszélgetni én végig nagyon zavarban voltam, sosem voltam jó a fiúzással kapcsolatos bármiben és sosem randiztam még! De csodás volt, nagyon helyes, okos, olvasott, vicces, és aranyos srác. Annyira mesébe illő sztori. Kontaktot cseréltünk és megbeszéltük hogy hétfőn találkozunk a könyvtárba! Most mi lesz? Mit kell csinálnom? A barátnőm szerint a srácok cukinak tartják a zavarbanlevő, elpirult lányokat, ez igaz? Légyszi segítsetek, mert nem szeretném ezt elszúrni, mert nagyon tetszik a srác, és manapság ritkák az ilyen srácok! Előre is köszönöm!

2020. febr. 15. 19:32
 1/7 A kérdező kommentje:
*alacsony vagyok
2020. febr. 15. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azta ez tényleg mesébe illő! Bárcsak velem is egyszer megtörténne valami hasonló!😍 Ha hallgatsz rám,akkor mindenképp elmész,ne félj a sztoriból látszik,hogy a fiú ténylegesen érdeklődik irántad. Nagyon ritka a mai világban az ilyen. És az,hogy megvárt,segített és még kávézni is elhívott azt jelenti hogy érdekled. Menj el és érezd jól magad! Kívánom,hogy minden a legjobban alakuljon!
2020. febr. 15. 20:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mások? Mit gondoltok?
2020. febr. 15. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen szerencsés vagy :) természetesen menj oda hétfőn mindenképpen. Ez annyira ciki sztori

Amugy meg nézd meg ezt: [link]

Csak ti nem vitáztatok :)

2020. febr. 15. 21:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Majd megnézem! Valaki leírná hogy fiuként mit várna ilyen helyzetben? Mit kell ilyenkor csinálni? Ahogy telefonon írogattunk egyre inkább kezdem azt érezni hogy szeretem, nem tudom mi ütött belém... Hogy szerezzék bátorságot?
2020. febr. 15. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Jol átfog baszni a srác.
2020. febr. 16. 07:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Miért? Hogy érted?
2020. febr. 16. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!