Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Körülbelül 4 hónapja vagyok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körülbelül 4 hónapja vagyok a lánnyal, és nagyon szeretem. Mit javítsak? Folytatás lent!

Figyelt kérdés
Szóval, kb. 4 hónapja vagyok a lánnyal, és nagyon szeretem. Igaz van egy kis távolság, de megígértem hogy nem sokára találkozunk. (Ha érdekelni 2-3 hét múlva.) Persze beszéltünk már hívásban, és videóhívásban. Hallhattam a hangját.. De nem is ezzel van a gond.. Tegnap éjfél fele még beszéltem vele, és véletlenül megbántottam, de humornak szántam, de gondoltam hogy nem kellett volna leírnom neki. A megbántás szöveg az volt, hogy "Veszek neked pólót. XXL-es méretbe jó lesz?" Tudom, lehet nevetséges, de a lányok nem szeretik (gondolom én), hogy a duciságáról viccelődünk. Utána ezek történtek: Becenév törlése, chat szín visszaállítás, stb-stb. Nagyon sokáig telt a beszélgetés kb hajnali 4-ig. De még neki ez az indoka is volt, hogy "Elegem volt, hogy mindig én vagyok a szar".. Néha szoktam "poénkodni", tudom néha megbántom, de nem tudom jelenleg máshogy kimutatni a szeretemet iránta, míg nem találkozunk.. És leírtam neki ezeket, hogy miért van.. Végül kibékültünk, tényleg szeretem, meg ő is, viszont így hirtelen még is csak "sokkos" voltam, és át kellett gondolnom az egészet. Amit tudni kell, hogy amit imént említettem, nagyon szeretem.. Ezért élek-halok érte, szóval bármit meg teszek érte. Lehet nagyon válaszokat nem kapok, de mi a véleményetek? Mit kéne változtatnom, hogy ne bántsam meg? +Infó: Ezalatt a kb 4 hónap alatt kb. 10-szer vesztünk össze. Ez sok?

2017. jún. 28. 02:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne viccelödj.....
2017. jún. 28. 06:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
0% viccelődés!
2017. jún. 28. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem vevő valaki a humorodra szerintem nem illetek annyira össze. Szóval inkább ne viccelődj
2017. jún. 28. 12:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Eléggé összeillünk. :) Nem a humorral von a gond, mert szereti ha kicsit "poénkodok", igaz nem mindig tetszik neki, de akkor bocsánatot kérek tőle. De köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 28. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem kellene viccet a külsőjére alapozni.
2017. jún. 28. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

amit mondtál, annak van alapja?

ha tényleg duci kicsit, akkor érthető hogy megbántódott, ilyet lánynak nem mondunk.

ha viszont nem, akkor gondold át, hogy megéri-e egy kapcsolat úgy, hogy ennyiszer és ilyen jellegű dolgokon veszekedtek.

2017. jún. 28. 22:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Ez a válasz kissé elgondolkodtatott, és igen szerintem azért bántódott meg, mert van alapja az egésznek. Nem túlzottan duci, kellően duci, csak ennyit tudok írni. Hát, akkor legközelebb nem fogom ezt csinálni. De köszönöm aki segített, mert kicsit most tudatlan voltam ez ügyben.
2017. jún. 28. 23:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi vita belefer ha tul tudtok rajta lendulni csak ne legyen tobb:) ami a viccet illeti, egy lany kulsejevel nem szabad poenkodni, meg ennyi ido alatt mar lathatod milyen poenokra vevo es milyenekre nem ez ezeket tartsd szem elott :) mondjuk en ezen tuti nem akadtam volna ki, sot szeretem ha a baratom viccelodik persze van egy hatar :)
2017. jún. 28. 23:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszodat. És ami a tanácsokat illeti. Nagyon hasznos volt. :)
2017. jún. 29. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!