Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg valami jó öthlet? Az lenne a problémám, hogy nem régiben volt egy kapcsolatok körülbelül 1 hónapja. Az egész kapcsolat 3 hónapot bírt ki .
Semmiképpen ne foglalkozz vele, csak akkor ha mindenképp szeretnéd tönkre b**ni az életedet!
Itt már nem kis dolgokról van szó ebben a kapcsolatban, és szerintem ez a nő rohadtúl nem érdemli meg mind azt amit adtál neki sőt igazából semmit nemhogy azt, hogy még szeressed is.
"picit legyünk külön" amikor egy kapcsolatban szünetet kér az egyik fél az egyenlő egy szakítással...ez a kapcsolat már halott!
Ráadásul nem csak a kapcsolat, hanem egy személy is nevezetesen ugye a magzat.
19 évesen én megértem, hogy nem tudjátok még mit csináltok, de itt már nem csak arról van szó hogy szeretem-nem szeretem.
A szülei a csajnak szeritnem meg megakartak óvni, ha csak rejtve is a csajtól mert jobban ismerik mint te őt, ha burkoltan is.
Semmiképpen ne keresd többet! Ha nem akarsz óriásit csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!