Mi ütött belém? Miért kelek fel hajnali 4-kor?
Figyelt kérdés
Hali. Azt akarom (meg)kérdezni hogy valamiért mostanában hajnali 4-kor mindig felkelek valamiért. Ez miért van? Ez azóta van amióta a 2. Oltást kaptam meg, igen itt voltak tüneteim de az már elmúlt. Nem fagyok fáradt vagy mi? 0:30-kor feküdtem le hogy ne ilyenkor keljek. Tegnap működött de ma is ugyanakkor aludtam el és fölkeltem.2021. júl. 29. 05:14
1/9 A kérdező kommentje:
A 2 Oltást 22.-én kaptam meg.
2021. júl. 29. 05:15
2/9 anonim válasza:
Biztos kakukkos órát fecskendeztek be 😃
3/9 A kérdező kommentje:
Ne beszélj már hülyeséget. Lol
2021. júl. 29. 07:07
4/9 anonim válasza:
Az oltás sajnos sok mindent felborított az emberi szervezetben. Ennek hosszú távú hatásai lesznek. Részben védelem, részben kiszámíthatatlan. Erre az emberek nem számítottak! Pedig a figyelmeztetés elhangzott 10 évvel ezelőtt. A Biblia nemcsak a világ járványt, hanem minden mást ami zajlik a földön, leírt, és azt is, mi lesz a megoldás!!!!
5/9 anonim válasza:
Gondolom beugrott, hogy ez az oltás óta van és most már csak azért is felkelsz, mert bebeszélted magadnak. Ilyen melegben amúgy sokan nem alszanak jól, sokan ébrednek fel hajnalban és nehezen tudnak visszaaludni vagy egyáltalán nem.
6/9 anonim válasza:
Esetleg felÉBREDSZ, nem kelsz! Teljesen értelemzavaró a szóhasználatod, a felkelés az az, mikor ki is kelsz az ágyból, minimum felüsz. (Tudom, hogy a mai fiatalok körében így terjedt el, de attól még helytelen.)
8/9 anonim válasza:
Mióta ez a hőség van én is minden reggel félnégy-négy körül ébredek és nem tudok visszaaludni.
9/9 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy 5 millió ember azóta hajnali 4-kor felkelne.
4-es
A mesékből már rég kinőttünk, te is csukd be a mesekönyvedet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!