Mi a jó franc ütött belém? Valaki mondjon valamit, mert baromira szégyellem magam.
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, tegnap nálam volt barátnőm, együtt csináltuk a házit, meg persze leginkább majomkodtunk, mint általában. Aztán hülyülésből verekedni kezdtünk, lenyomott az ágyra, felhúzta a pólómat és csikizte meg puszilgatta a csupasz hasamat, meg még bele is fújt, meg az orrával simizte a köldökömet. Én csak nevettem, mint az állat, de aztán azt vettem észre, hogy "úgy" kezdett el "tetszeni a dolog". Vagyis magyarul szexuálisan felizgatott. A végén már az volt, hogy magamhoz akartam nyúlni, meg megcsókolni őt, inkább kimentem a mosdóba arcot mosni. Mégis mit csináljak? Mi a teendő, hogyan tovább? Úgy érzem, elsüllyedek a szégyentől, közben meg irtó jólesett, ami történt.2019. dec. 10. 09:21
3/9 anonim válasza:
Szerintem csak tini vagy, most ismerkedsz a szexualitással, nincs ebben semmi rossz, más is így van ezzel. Amíg csak hülyeségből csókolózol másik lánnyal, addig nem vagy leszbi. Majd ha együtt is éltek szerelemből, akkor mondhatjuk, hogy igen.
4/9 anonim válasza:
Nincs ebben semmi. Erogén zónákkal játszottatok, és felizgatott.
Valószínűleg van benned biszex hajlam. Ennyi. Nincs ezzel semmi gond.
5/9 A kérdező kommentje:
Na jó, tényleg kérek még válaszokat. A tegnapi dolog óta úgy érzem, megbolondulok. Azt gondoltam, inkább eltávolodok tőle, de aztán eszembe jutott a mosolygó arca, a nevető hangja meg úgy mellesleg a közös élményeink és sírva fakadtam a gondolattól, hogy elszakítsam magamat tőle. Ugye ez szerintetek is nagy baromság lenne? Mi lesz ennek a vége? Csak feszengek, mert most meg konkrétan elpirultam a mosolyától, meg libabőrös lettem, hogy véletlenül a kezemhez ért a keze út közben. Teljesen hülye lettem.
2019. dec. 10. 12:48
6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi az eddigi válaszokat!
2019. dec. 10. 12:49
7/9 anonim válasza:
Mi lenne, ha egyszerűen csak élveznéd, ahogy felfezed a saját szexualitásod?!
Ahogy előttem is írták, nincs veled semmi baj, szerintem semmi szégyellnivalót nem tettél/éreztél.
8/9 anonim válasza:
Akkor lehet hogy biszex vagy, de szerintem ez nem gáz egyáltalán.
9/9 anonim válasza:
Ha ennyire kéred a válaszokat akkor írok!
A múltkor még 23 éves lány voltál, és a 48 éves kolléganőd csiklandozta a hasadat. Előtte meg 17 éves, és az anyukád játszott a köldököddel.
Nem vagyok álszent, minden embernek megvan a maga fétise! Nekem is. De amit csinálsz ezen az oldalon az már beteges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!