Pánik beteg vagyok vajon? Vagy ez valami más?
Figyelt kérdés
10 éves lehettem az első rohamnál, úgy éreztem h elveszítem a kontrollt magam felett és bántom a szeretteimet nagyon megijedtem, ezt követően kórházba kerültem mert úgy éreztem fulladok, de nem találtak semmit(halál félelem, félelem attól, h elveszítem a tudatom kárt teszek másokban, szapora szívverés, légszomj). Pár évig szinte tünetmentes voltam, tavaly érettségi előtt újból előjött de más formában, és tudtam is kezelni.. de a közérzetem iszonyú volt (kéz zsibbadása alkalmanként,egyenletlen szívdobogás, közben mégis tökéletes szívhang)minden nap sírtam, aztán eljött a nap amikor felkelni sem tudtam az ágyból. érettség után azt hittem minden rendben lesz de meg maradt a rossz hangulat.. ez több mint egy éve volt azóta folyamatosan rossz közérzet.. társasági ember voltam, most kerülöm őket, nem olyan vagyok amilyen voltam.. fizikailag, szellemileg le vagyok épülve.. nem tudok semminek neki állni, őgy érzem felesleges úgyse fog menni, naphosszat a számítógép előtt ülök.. és képtelen vagyok bármihez hozzá látni :( és már nem bírom :( olyan értelmetlennel látom az életem :'(2011. szept. 5. 15:06
11/11 Cppxy! válasza:
#4-es kommentelőnek:
A halálfélelem az pánikbetegség? B@sszus, akkor én is pánikbeteg vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!