Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek a parom panik beteg?

Mit tegyek a parom panik beteg?

Figyelt kérdés
a parommal 4honapja vagyunk egyutt es panik betegseggel kuzd elveszitette a munkahelyet is.segiteni szeretnek neki.szedte a frontint is de mar 4honapja nemszedi csak kedej javitot szed seroxatot.a hangulata is valtozo.mindenhez negativan all.a sexualis eletunk sincs rendben elejen meg nemallt fel neki most mar minden oke csak meg mindig nemtud elelvezni.nagyon sokszor atvaltozik a termeszete nem ismerek ra.sokszor mondom neki azt is hogy menjen dolgozni,es akor felidegeskedik azt mondja majd ha jobban lesz.vannak sokszor kirohanasai.mit tegyek?nemakarom elvesziteni.hogyan segitsek?
2010. jún. 18. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nem szedi a gyógyszer, SEMMIT nem tehetsz.

Ez esetben viszont menekülj, mert ha nem teszi meg érted, hogy kezelteti magát, nem szeret. Ha meg nem szeret, nem érdemes küzdeni.

Tudod, a szeretet nem azt jelenti, hogy mondjuk, hanem hogy teszünk is. Ahogy te is segíteni szeretnél.

2010. jún. 18. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
te nem tudsz rajta segíteni, maximum annyival, hogy támogatod és megértő vagy vele. a pszichológus dolga, hogy segítsen. amúgy én is pánikbeteg vagyok szóval tudom milyen. ha elkíséred orvoshoz és kitartasz mellette, akkor csak javulni fog.. szerintem.
2010. jún. 18. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Megtudlak érteni. Én is pánikbeteg vagyok, nagyon sokáig nem mentem vele orvoshoz, mert lüke voltam azért. De másfél ezelőtt elmentem egy pszichiáterhez, aki kezelésbe vett. Írt fel Citagen gyógyszert és mellé Frontint. Menjetek el együtt egy jó szakemberhez. Igaz időbe telik, amíg rendbe jön a párod, de megéri. Napi fél szem este Citagent szedek, reggel fél szem Frontint. De ez egyén függő. A Frontin csak tűzoltásra jó, de nem gyógyít. Akár meg is mutathatod neki a válaszomat, mert hasznos. Ja és még valami nem biztos hogy neki az a fajta gyógyszer használ, amit kiírtak. A msik, amikor elkezdtem a Citagent két hétig csak aludtam, de azután mintha ujjászülettem volna, a férjem is boldog volt, hogy végre visszakapta azt a nőt akit megismert. Tudok dolgozni és szellemi munkát végzek, ami azért nem könnyű feladat. Tehát álljál a sarkadra, mert van kiút a gyógyulás felé.
2010. jún. 18. 12:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Elsőnek

ott van, hogy szedi a gyógyszert. A frontint nem szedi, ami helyes, mert az antidepi mellett 2-3 hónapig kell azt szedni, utána az a jó, ha el lehet a nyugtatót hagyni.

2010. jún. 18. 13:33
 5/7 A kérdező kommentje:
de jar pszihiaterhez.csak meg nemgyogyult ki rendesen ezert nemakar meg elmenni dolgozni.szeretni szeret sot ki is mutatja,csak mondta probaljak meg turelmes lenni vele mert vannak kirohanasai amit nem szandekosan csinal o ezt tudja,csak nekem faj meg idegesiti hogy nemtud meg dolgozni meg hogy nemtud elelvezni,elvezni elvezi a szexet azzal nincs gond csak nemtud elelvezni es lehet hogy ettol is vannak a kirohanasai.mit csinaljak hogy viselkedjek vele hogy segitsek neki hogy kigyogyuljon?
2010. jún. 19. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogyha 3-4 hónap után nem áll be az antidepitől egy legalább 90%-os állapot, akkor nem volt jó választás az a fajta antidepi és érdemes lenne cserélni.
2010. jún. 19. 12:49
 7/7 A kérdező kommentje:
de jo neki.szeroxatot szed.semmi mast mar.csak meg elkapja ez a kirohanas,de lehet attol is hogy en folyton mondogatom neki hogy menjen el dolgozni meg hogy szedje mar ossze magat?es kiabalok vele mert rossz latni hogy neha elhagyja magat.
2010. jún. 19. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!