Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért akarom, hogy valami...

Miért akarom, hogy valami igazán rossz történjen velem?

Figyelt kérdés
Rosszul érzem magam, folyton szomorú, lehangolt vagyok, sosem szerettem élni, pedig nincsenek "igazi nagy problémáim." Nem vagyok hisztis p*csa nem panaszkodom, max ide írok ki néha kérdést, de mindig meg kapom, hogy "gondolj arra, másoknak mennyivel rosszabb" És sokszor csak arra vágyom, hogy történjen velem valami igazi rossz, és akkor lenne mentségem arra, hogy miért vagyok ennyire kiborulva, a gödör alján. Így legalább lenne rá "igazi okom", mert egyébként nem tudok ezzel mit kezdeni.
2011. szept. 1. 17:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tudom hogy ez nem jó dolog de valahogy én is hasonló helyzetben vagyok mint te és ennek valószinüleg az az oka hogy rengeteget csalódtam a szerelemben,soha az életben nem volt szerencsém a férfiakkal... :( De ha ne adj Isten egyszer tényleg történne velünk valami nagyon rossz dolog akkor jönnék rá hogy milyen boldogok is lehettünk volna elötte és ezt nem tudtuk értékelni...
2011. szept. 5. 02:54
 12/12 anonim válasza:
Szia! Nekem is ilyesmi érzéseim vannak..nincsenek olyan problémáim, amit mások tényleg problémának tartanánk, mégis úgy érzem, hogy valami nem stimmel, mintha más lennék. És én is szoktam azt gondolni, h bár lenne valami komolyabb bajom, hogy szomorú"lehessek" , hogy tényleg legyen okom arra, hogy így érzek.
2012. ápr. 2. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!