Miért pisilek be, ha álmomban pisilek? :S
Figyelt kérdés
Nagyon rossz ez nekem,meg ciki is,de kérlek ne nevessetek ki,vagy írjatok baromságokat. Csak szeretném megkérdezni,mitől lehet az,hogy 16 évesen:S azt álmodtam,hogy pisilek,és ténylegesen arra keltem fel,hogy bepisiltem...:S Ez nagyon rossz nekem.:S Segítsetek!2011. aug. 18. 18:27
21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igyekszem nem inni elalvás előtt. De az is rossz most,hogy nyár van,és én amúgy is nagyon sokat iszok,nemám ilyenkor...:S
2011. aug. 18. 19:58
22/27 anonim válasza:
Nekem ugyan ritkán, de mindeféle álom nélkül sikerül. Megértem a helyzeted. Én kipróbáltam már mindent, homeopátiás gyógyszert szedtem, lefekvés előtt elmentem mindig wc-re, keveset ittam, de akkor is. Mostanában már szerencsére nagyon ritka, ihatok sokat és keveset is, nem történik semmi, de igazából teljesen kiszámíthatatlan.
Nincs kedved beszélgetni erről? Tudom, hogy kínos, de egy bizonyos értelemben jó belegondolni, hogy más is hasonló dologtól szenved.
23/27 A kérdező kommentje:
De persze,szívesen.:)
2011. aug. 19. 20:35
24/27 anonim válasza:
Akkor írd meg privátban az msn címed mivel én nem tudok neked írni.
25/27 anonim válasza:
Örülj hogy nem kakilni kell!!!
26/27 anonim válasza:
Na, mi sem fogunk beszélgetni! :D
27/27 anonim válasza:
Én is 16 éves vagyok és már kétszer előfordult. Még a barátomnál is alig merek aludni :/
Köze lehet ahhoz h az elmúlt időben nagyon felfáztam (ott alul) vagy esetleg a fogamzásgátlóhoz? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!