Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért pisilek be, ha álmomban...

Miért pisilek be, ha álmomban pisilek? :S

Figyelt kérdés
Nagyon rossz ez nekem,meg ciki is,de kérlek ne nevessetek ki,vagy írjatok baromságokat. Csak szeretném megkérdezni,mitől lehet az,hogy 16 évesen:S azt álmodtam,hogy pisilek,és ténylegesen arra keltem fel,hogy bepisiltem...:S Ez nagyon rossz nekem.:S Segítsetek!
2011. aug. 18. 18:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
50%
Ne menny el álmodban Wc re ! vagy ne igyál sokat vagy elalvás elöt meny el wcre xd
2011. aug. 18. 18:34
 12/27 anonim ***** válasza:

Igyál kevesebbet az esti órákban. A sós ételek pedig lassítják a vizeletelválasztást.

Persze ezek csak tüneti megoldások.

2011. aug. 18. 18:34
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem érzem elnyomva magam...,vannak gondjaim,de nem tudom ez mitől lehet.:S Olyan rossz.:S Főleg ilyen korban. Sírnom kell,ha erre gondolok.:S
2011. aug. 18. 18:36
 14/27 anonim válasza:
Szerintem akármilyen ciki beszéld meg a szüleiddel, és keressetek fel egy orvost, vagy gondolkozz, hogy milyen lelki dolog válthatja ki.
2011. aug. 18. 18:37
 15/27 A kérdező kommentje:
De nem merek.:S Valahol írták,hogy ennek lehet oka maga az álom is. Elég baromságokat álmodok mostanság.:S
2011. aug. 18. 18:38
 16/27 anonim válasza:

Az álom pedig lelki okokra vezethető vissza...

Szóval megint ott tartunk, hogy valami gond van, valami stressz, vagy akármi ilyen dolog.

2011. aug. 18. 18:39
 17/27 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam wc-kkel álmodni, ha alvás közben megtelt a hólyagom... Azt álmodom, h megyek a wc-re de nem tudok pisilni, nem jön. (ha tudnék, akkor gondolom bepisilnék.. :D) NE IGYÁL ALVÁS ELŐTT! És még így is menj el előtte pisilni még ha csak 1csepp is jön

Amúgy egyszer én is jártam úgy, h elengedtem, felkeltem rá, így csak kicsi jött, de többször nem szerencsére. :D

2011. aug. 18. 18:45
 18/27 anonim válasza:
Szia,kedves kérdező,sztem vmi lelki eredtű dolog lehet,de ha pl. én lennék a pasid,és erre kelnék fel,én nem cikiznélek ki,inkáb próbálnék neked segíteni leülni beszélgetni vagy ilyesmi,ha gondolod írj privit :D
2011. aug. 18. 18:55
 19/27 anonim válasza:

Ennek nincs köze semmi lelki dologhoz. Mindenki bepisil ha álmában is pisil. Ez azért van, mert álmodás közben levan bénulva a test, hogy ne mozogj pont úgy a valóságban is, mint ahogy álmodban teszed. Emiatt mikor álmodban pisilni kezdesz akkor a valóságban is mivel a bénultság miatt az izmok nem tartják vissza.

Egyszerü a megoldás erre, ne igyál sokat lefekvés elött vagy menj el wc-re és akkor nem lesz gond. :)

2011. aug. 18. 18:58
 20/27 anonim válasza:
Egyébként ha nem kell igazából pisilned akkor normál esetben eszedbe se jut álmodban pisilni menni.
2011. aug. 18. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!