19 évesen miért mondogatom álmomban az óvónőm nevét?
Figyelt kérdés
valamiért ezt csinálom mostanában pár éve, de én nem emlékszem rá, viszont rajtam nevet a család. hogy hagyjam abba? és miért van ez? lehet azért mert hiányzik az ovi?
F
2011. ápr. 21. 17:31
1/7 anonim válasza:
hehe ez vicces. már bocs :)
nem tudom mit tehetsz ellene.
hogyha valami rossz élmény miatt mondogatod a nevét akkor persze már nem vicces de nem hiszem hogy ez a helyzet. biztos kiskorodba nagyon szeretted. szerintem keresd fel és beszélgess vele. biztos kíváncsi hogy mi történik egy gyerekkel aki az ő kezei alól jött ki.
2/7 anonim válasza:
Vagy nagyon tetszett az ovi vagy valami negatív élmény ért - mindkét esetben meghatározó lehetett. Vagy: mostanában élsz át valamit, ami képzettársításokkal kapcsolatba hozható az óvónővel valamilyen módon. (Pl. ő mindig rózsaszín párducmintás csészéből itt a kávét és a sulitokban a tanári asztalon ilyen csészét tartanak. Ez persze hülyeség, de valami ilyesmi összefüggés lehet sztem.)
3/7 anonim válasza:
Biztos, hogy az óvónő nevét mondod? Nem hívnak úgy mást is? (szóval teljes nevet mondasz-e...)
4/7 A kérdező kommentje:
nem volt rossz élményem, tuti hogy az ő nevét mondom, és tényleg nagyon szerettem. de már tuti nem emlékezne rám.
És azt sem tudom hol keressem.
2011. ápr. 22. 05:49
6/7 anonim válasza:
esetleg vampirefreaks:D myspacexd
7/7 anonim válasza:
"esetleg vampirefreaks:D"
basszus, rég röhögtem ilyen jót egy kommenten :D bearanyoztad az estém! :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!