Álmomban beszélek és kiabálok miért van ez?
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 08:24
1/7 anonim válasza:
Mert nagyon aktívan pihensz és erős érzelmek, élmények dolgoznak a háttérben, vagy stressz...ez teljesen normális addig, amíg ez nem mindennapos, csak néha fordul elő...
2/7 anonim válasza:
Valami nagyon bánt téged szerintem
4/7 anonim válasza:
ez engem is érdekelne én is ugyanezt csinálom
5/7 A kérdező kommentje:
Már 3 hónapja beszélek álmomban minden hülyeséget és mellé még kiabálok is... :(
2011. okt. 19. 07:47
6/7 anonim válasza:
Én már gyerek korom óta beszélek álmomban és nem tudom, hogy mit tehetnék ellene, mert már nagyon idegesít, hogy más hallja amit beszélek.Állítólag ilyenkor könnyű az embert kifagatni...
7/7 Szim44 válasza:
nemtoom velem is ez van és télleg a stressz miatt meg az érzelmek miatt van... prbáld kerülni a stresszes dolgokat...pl én mindennap (minden este, éjszaka) kiabálok ordíbálok...ezzel mindig mindenkit felébresztek (12éves vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!