Furcsa hangok álmomban? Vagy talán még sem furcsa és mégsem álmomban? (részletezés lent)
Többször előfordult már,hogy mikor kezdenék álomba szenderülni emberi hangokat hallok.Nem hiszem,hogy álom lenne,mert félig ébren vagyok.Nem rendszeres,ritkán fordul elő,de nagyon hátborzongató érzés.Nem tudom azonosítani a hangot,nem tudom,hogy férfi-e vagy nő.Nem értem,hogy mit mond,de határozottan emberi eredetűnek hallatszik.Ilyenkor felriadok és körül nézek,de nem próbál felébreszteni senki,a másik szobában is csönd van,nem TV és nem rádió.
Nem kábítószerezek,nem iszok alkoholt,nem dohányzok.Ellenben rossz alvó vagyok,rendszertelenül étkezem és stresszes az életem(a mai világban kinek nem az?)
Arról már olvastam,hogy bizonyos ételek fogyasztása elősegíti az álmok létrejöttét.Talán erre is létezik valami hasonló,kézzel fogható magyarázat.
Mi okozhat még hasonló hallucinációkat?
Azért ebbe a kategóriába írom az ezotéria helyett,mert reális/tudományos válaszokat szeretnék kapni.Ha ezek nem segítenek,akkor jöhet a hókusz-pókusz.
A válaszokat előre is köszönöm!
tegnap 21:08
Ehhez nem kell pánikbetegség, a két dolog teljesen független egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!