Mi lehet ez? Nagyon furcsa. Többi lent
Figyelt kérdés
Pár napja valami "dobog" a hasamon. Most hülyén fogalmaztam, de olyan, mintha a mellkasodra tennéd a kezed és éreznéd a szívverésed. Na, ugyanez, csak a köldököm környékén... :S
Ha behúzom a hasam, jobban érezni. Tegnap éjjel még aludni sem tudtam, mert éreztem, ahogy lüktet a hasam.
16/L
2011. aug. 23. 12:53
1/5 anonim válasza:
Bélmozgás lehet. Esetleg teherbe eshettél?
Én sokszor érzem úgy a hasam, mint amikor terhes voltam, és mozgott a baba.
2/5 anonim válasza:
A hasadban is van ér. Azt érzed, én is érzem.
3/5 anonim válasza:
Szerintem normális, én is szoktam ezt érezni.
16/L
4/5 anonim válasza:
A hasi aortádat érzed. Normális esetben nem kifejezett lüktetés előfordulhat, de kóros elváltozás (hasi aortaaneurizma) jelzője is lehet. Bár ilyen korban ez nem gyakori, mégis érdemes lenne orvossal megnézetned, mert ma már remekül el tudják differenciálni.
5/5 anonim válasza:
jajistenem... ez normális, az is egy ér.
vagy milyen gyakran van? nekem ritkán, kis időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!