Létezik egyáltalán ilyen? Bőv lent
hogy valaki a ZENÉTŐL gyógyul meg? Tegyük fel van egy szorongós, vagy depressziós gyerek, aki hónapokon át, (1éven keresztül kb) depressziós zene féléket hallgat, ami szólhat a magányról, a szenvedésről-fájdalomról, csalódásról, halálrol(főképp öngyilkosságról).. na szóval ilyeneket hallgat egy éven át, és jobban érzi magát, sokkal jobban mint azelőtt? és mostmár hirtelen megváltozott a zenei izlése, hogy a rock, screamo, post hardcore zenéket felváltotta az ilyen Lmfao, usher, pitbull meg ilyenek?:D
vagy hogy begyógyszerezik, és utána sokkal jobban érzi magát?
a fogalmazásért neharagudjatok, másképpen nem tudtam kifejezni magam!
16/L

Micsoda nem végzuődhet jól? :D Dehát jobban érzi magát.
Kérdező, szerintem sokmindenen átsegíthet a zene, igen, sőt, szerintem akár a depresszívebb témájú is, hisz épp arra jössz rá, hogy nem vagy egyedül az érzéseiddel, gondolataiddal. Már ez is nagyon sokat segíthet bizonyos esetekben.
Azt, hogy "begyógyszerezik és jobban érzi magát" viszont részletezhetnéd.

Nyilván hallottatok már a pozitív gondolkodásról a gondolat teremtő erejéről - visszafelé is igaz.
Máshogyan megközelítve: rákbeteg a végstádiumban morfiumot kap - jobban érzi magát, de ettől még nem gyógyul, egyre súlyosbodnak a fájdalmai, amint kimegy a hatás. Csakhogy az ő esetében morfiummal, vagy anélkül , rohamosan közeledik a vég, nincs esélye az életre. A depresszió viszont nem halálos kór, vétek súlyosbítani illúzióval.
csak azért érdekelne, mert már 2hónapja lehet látni rajtam, hogy nem vagyok az a magambafordulós, továbbá hogy gyorsabban ismerkedek másokkal. Meg anyu is mondta, hogy jobb velem egy ideje beszélgetni, mert a (stílusom), hogy nem vagyok az az ideges, hogy szóval nekitámadok, meg ilyenek..
a gyógyszerezés az olyan volt, hogy nagyon elegem volt már mindenből, és bevettem egykét gyógyszert, ami kiderült később, hogy az agyértágítóból, meg altatókbol, meg a depi gyógyszerből hiányzott jópár.
ugy nem igazán tudom részletezni, meg nem is értem minek kéne, végülis most konkrétan nem ezzel kapcsolatban kérdeztem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!