Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt vki, akivel el lehetne...

Van itt vki, akivel el lehetne beszélgetni az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 23:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 A kérdező kommentje:
hát...már tényleg nem tudok mit mondani,s em ígérni..csak reménykedni.
2011. júl. 31. 22:07
 62/75 anonim ***** válasza:
Az a legrosszabb ha nem teszel semmit azért hogy jobb legyen.
2011. júl. 31. 22:11
 63/75 A kérdező kommentje:
tudom..hát ha még picit húzom, akkor tuti kilábalok belőle..megtudom szokni az álláspontokat :)
2011. júl. 31. 22:12
 64/75 anonim ***** válasza:
Na látod, csak tudsz valami megoldást. Kibírod, sokat bír az ember:)
2011. júl. 31. 22:17
 65/75 A kérdező kommentje:
jaja..hátha
2011. júl. 31. 22:17
 66/75 anonim ***** válasza:
Biztos!:)
2011. júl. 31. 22:30
 67/75 anonim ***** válasza:

Én tudok valamit, ami biztos, hogy kirángat ezekből a negatív gondolatokból!

Szánjál rá egy napot, és menjél el egy hospice alapítvány által fenntartott kórterembe, esetleg gyerek kórterembe, és azonnal megkapod a választ, hogy igenis, érdemes élni! Ha szeretnéd, én segítek neked megszervezni, hogy elmenjél, ha akarod, veled megyek én is. Csak lásd, hogy akik ilyen helyzetbe kerültek, mennyire ragaszkodnak az élethez! Szívesen cserélnének veled, ebben biztos lehetsz, és eszükbe nem jutna az öngyilkosság gonodlata! Egyébként pedig az LGT-nek van egy száma, ami úgy kezdődik: " A világnak mindegy, hoyg meddig élsz, de neked és nekem ez most az első, az utolsó, az EGYETLEN repülés".

2011. aug. 1. 13:30
 68/75 A kérdező kommentje:
köszönöm..de a mai nap után úgy tűnik tárgytalan..a barátom megtalálta az írásaim..mert esténként írok..és kidumáltunk mindent..és már jobb..és köszönök mindenkinek mindent!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 1. 21:21
 69/75 anonim ***** válasza:
Csak meglett a megoldás. Ennek örülök:)
2011. aug. 1. 21:56
 70/75 anonim ***** válasza:

Én is olyan szinten vagyok, mint a kérdező. Minden este ezzel a gondolattal fekszem le. Nekem az okom annyi, hogy 21 évesen ott vagyok, hogy semmit nem tudok felmutatni az érettségin és a szakmán kívül. Barátnőm nincs, munkám sincs, családomnak nem tudok besegíteni anyagilag és teljesen kevésnek érzem magam. Kiutat sajnos nem látok az egészből.

21/F

2011. aug. 2. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!