Van itt vki, akivel el lehetne beszélgetni az öngyilkosságról?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 23:04
21/75 A kérdező kommentje:
De ezaz..jeles tanuló vagyok, 17 éves, nem iszok, nem drogozok, nem cigizek, a barátom felesége akarok lenni egy nap, 2 kisfiút, és 1 kislányt akarok neki szülni, jól elvégezni a sulit, jó melót, közgazdászként..és mégis...:S
2011. júl. 30. 23:55
22/75 anonim válasza:
És ezek a dolgok egyáltalán nem inspirálnak? Biztos nincs semmi olyan amiért ezt akarod, sokat vagy otthon és egyedül érzed magad vagy bármi?
4 hete kezdődött, biztos nem volt semmi előzménye? Nem éreztél semmi furcsát, vagy semmi nem történt?
23/75 A kérdező kommentje:
Eléggé érzelmes típus vagyok...bár senki nem hinné el rólam..barátok nuku..már..de van kapcsolatom ..de igazán előzmény nincs..csak este fekszek, és feküdtem..és erre tudok csak gondolni, és titokban arról álmodok bár ne kelnék fel..pedig nagyon szeretem a barátom
2011. júl. 31. 00:06
24/75 A kérdező kommentje:
De am eléggé ezek tartják bennem az életkedvet..ami még megvan..
2011. júl. 31. 00:07
25/75 anonim válasza:
És szoktál társaságban lenni vagy inkább egyedül? Nem érzed magad szomorúnak, vagy hogy érzed magad?
26/75 A kérdező kommentje:
Vannak összejövetelek, azokon elég jól elavgyok, de fele ink bájmosoly.. és elég szomorúnak érzem magam, igen..
2011. júl. 31. 00:11
27/75 anonim válasza:
ha ujra rádjön ez az érzés gondolj arra hogy még nagyszerű életed lehet. gyerekek, jo állás(ahogy írtad). ha szereted a barátodat nem hagyod őt szenvedni. légy erős!
28/75 anonim válasza:
Lehet többet kéne társaságban lenned, mondjuk ismerkedned kéne hozzád hasonló emberekkel. Szerintem jót tenne az is ha sokat lennél együtt a barátoddal. Szomorúnak érzed magad...Miért? Nem lehet hogy épp ez a probléma?
29/75 A kérdező kommentje:
MInden nap találkozunk, és ezekre gondolok, de úgy érzem h nem megy, nem is fog menni, vagy csupán nem érdemlem meg, de legtöbbször h már ez se érdekel, csak nem akarok élni...igen, nagyon szomorú vagyok, de ezt nem tudom miért..társaságba nem mennék, undorom van az emberektől már-már :S
2011. júl. 31. 00:17
30/75 anonim válasza:
De miért érzed úgy, hogy jobb neked ha meghalsz, mintha élsz? Miért undorodsz az emberektől, mit utálsz bennük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!