Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt vki, akivel el lehetne...

Van itt vki, akivel el lehetne beszélgetni az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 23:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 A kérdező kommentje:
Annyira álszentek az úgymond legjobb barátok is..a sok kibeszélés a hátad mögött..másik meg legboldogabb én lennék, ha tudnám miért van ez az érzés bennem..de nem tudom, csak azt h legjobb lenne nem élni..akarom, de tudom h nems zabad..de már-már olyan mintha csak a barátom miatt maradnék itt..
2011. júl. 31. 00:21
 32/75 anonim ***** válasza:
Igen, a legtöbbjük az. De megtudod találni azt az 1%-ot aki nem az. A barátodat is megtaláltad valahogy. Amúgy nem tenne jó ha veled lenne este is? Nem érzed úgy, hogy valami nagyon hiányzik az életedből?
2011. júl. 31. 00:23
 33/75 A kérdező kommentje:

Nem.. anyáék még ezt nem engedik..talán majd jövőre...de lehet jobb lenne, csak sajnos sokszor már mellette is egy élőhulla vagy, ami miatt ő is szomorú, ami még rosszabb nekem:S

Pedig mindig mosolygós, és zenét hallgató lány voltam, és nagyon bolond, akinek még a telóján az üdvözlő üzenet is a szebb jövő..:P, megvoltak az elveim..és manapság már a zenét be se kapcsolom, és az elevimre magasra sz**rok:S

2011. júl. 31. 00:25
 34/75 anonim ***** válasza:
De valami csak történt, hogy így megváltoztál ilyen hirtelen, gondolkozz el rajta próbálj rájönni.
2011. júl. 31. 00:27
 35/75 A kérdező kommentje:
minden este ezen agyalok, de semmi nem történt...szép lassan lettem ilyen..de midnig is ilyen voltam, de ez előjött..de ha lefekszek úgy érzem h se agyba se lélekbe nem avgyok ott, belül üresség, ahogy lefekszem, eldőlök, min egy hulla, és csak fekszek, és ahogy a levegőt is veszem érzem mintha nagy semmiség lenne bent..
2011. júl. 31. 00:29
 36/75 anonim ***** válasza:

Hmmm... ez érdekes. Pedig nagyon is sok minden van "odabennt" egy lélek tele érzelmekkel,tudással és csak arra vár hogy felnyisd, hogy kibontakozhasson belőle az aki vagy.

Sajnos nekem most mennem kell, majd írok. Ne csinálj magaddal semmi rosszat, sokan számítanak rád holnap. Javaslat: Meditálj egyet mielőtt lefekszel:)

2011. júl. 31. 00:35
 37/75 A kérdező kommentje:
szija, jóéjt és köszi
2011. júl. 31. 00:38
 38/75 anonim ***** válasza:
Na, mi volt éjjel?
2011. júl. 31. 20:00
 39/75 A kérdező kommentje:
Barátommal beszélgettem hajnal 2ig ,de aztán anya kikapcsoltatta a gépet, befeküdtem ágyba, és szokásos..lefeküdtem és az a nagy üresség bent..és nem emlékszem, de vhogy elaludtam
2011. júl. 31. 21:04
 40/75 anonim ***** válasza:
De ugye nem gondolkoztál azon, hogy megölöd magad...?
2011. júl. 31. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!