Lehetséges olyan hogy e-mailen keresztül beszélgetni egy pszichiáterrel?
Nem tudom hogy lehetséges-e de én beszélni szeretnék egy pszichiáterrel, viszont nincs lehetőségem most utazni. Ilyen lehetséges interneten keresztül is?
Persze igazi pszichiáterrel (vagy pszichológussal) nem olyannal aki nem az csak annak adja ki magát.
Jut eszembe kedves 08.56-os!
Most akkor lehet levelezni, vagy csak nagyon korlátozottan? És mit jelent ez a "nagyon korlátozottan?
Olvastam olyanról, és tudok is olyan esetről, amikor e-mailen vagy telefonon ment a terápia zöme, de természetesen ez két emberen áll és megbeszélés, megegyezés kérdése.
Általában ez nem járható út, mert a pszichiáterek és a pszichológusok között kevés az olyan formátumú ember, aki tudna úgy kezelni, hogy évente háromszor, vagy csak egyszer látja a pácienst. A magándokiknak meg kell élniük valamiből, a nem-magán pedig általában úgy le van terhelve, hogy nem hiszem, hogy e-mailon vagy telefonon vállal terápiát.
De szerintem próbáld meg. Van a neten egy csomó szakember, a honlapjukon elérhető tefonszámok, e-mail címek is vannak bizonyára, és kérdezz tőlük. Egy levelet legalább fognak válaszolni, azt, hogy igen vagy nem.
Aztán, ahogyan az előttem szóló nagyon okosan írta, van egy csomó egyéb honlap is, mint a bura, a depresszió lap, ahol vannak pszichiáterek, és szintén egy levél erejéig tudsz tőlük kérdezni.
Biztosan mondanak valamit, ami segít a kételyeid eloszlatásában.
Üdv!
Kedves kérdező, és utolsó válaszoló!
A nagyon ritka, az azt jelenti jelen esetben, hogy leginkább a fehér hollóhoz hasonlatos. Ami ugyan lehet, hogy van, de még senki sem látta. A bura.hu site, az nem olyan, mint az iPHON hirdetés, hanem egy nagyon jó lap, sőt olyan, mint egy pszichiáter várószobája, ahol odakinnt a folyosón mindenfajta pszichés betegségben szenvedő, kezdő, haladó és sokat látott beteg ücsörög, és nagyon szívesen megosztja veled a tapasztalatait, ami sok esetben több, mint maga az orvosi kezelés, lévén a pszichiáter még nem volt pszichés beteg. Remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!