Mennyiért fogad manapság pszihiáter?
Biztos, hogy pszichiáterre van szükséged?
A magán pszichológus se olcsó, de szerintem többre mész egy pszichoterápiával, ha meg úgy érzed, gyógyszerre van szükséged, azt állami helyen, ingyen is simán fölírják a pszichiáterek.
Ajaj.:( Szerintem nyugodtan vidd állami pszichiáterhez, szerintem ők is értik a dolgukat!
Meg kérdezhetem, mi baja a lányodnak?
Szia!
Én is pánikbeteg vagyok és járok pszichiáterhez 8000ft per óra összesen hat alkalommal kell mennem és autogén tréninget javasol nekem és azt tanuljuk. Amúgy nekem is sok ez a pénz csak azért mentem hozzá mert nem akarok gyógyszer szedni hanem magamtól akarom elérni a nyulgalmat azt hogy ne függjek a gyógyszertől és az állami pszichiáterek meg rögtön a gyógyszerrel kezdenék. Nagyon rossz dolog a pánikbetegség és minnél előbb kezdjétek el a kezelését. Én is ki vagyok tőle akadva de megpróbálok túllenni rajta nagyon drukkolok minden pánikbetegnek ( és magamnak is bár nem szeretnék önzőnek tűnni)hogy sikerüljön újra normálisan élni. (Vagy legalább részben normálisan mert én mellette kényszerbeteg is vagyok.)
20/L
Szia!
Köszi szépen a választ,,a lányom is 20 éves.Amit gyógyszert kapott,,most úgytűnik folyton aludna tőle,,a reggeli kiborulása után,,,pedig eddig pontosan az alvással volt gondja,,,Remélem minél hamarabb orvoshoz jutunk mert ez így nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!