Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

[link]

amit ezen az oldalon írnak, mind illik rám. nem tudom mit tegyek már régóta érzem, hogy én másként gondolkodom mint a többi ember. a saját "fantázia világomban" élek és úgy érzem, hogy be vagyok oda zárva és bármit teszek nem tudom "leállítani". Sajna a szüleim azt hiszik,, hogy csak figyelem hiányom van, de a legjobb barátnőm már észrevette hogy valami nincsen rendben. Ha idegen jöna baráti körömbe (ami össz-vissz 3-4 ember) akkor nem bírok megszólalni csak ülök és nézek, pedig a barátaimmal rengeteget beszélek. Félek ismerkedni, és attóll is hogy akikkel újonnan találkoztam elítélnek valami miatt. Mit csináljak szerintetek, hogy ez elmúljon? hiába mondom itthon a nővéremet se érdekli, azt mondja csak kitalálom.segítsetek.

2011. júl. 25. 16:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Még egy. Kérlek olvasd végig ezt a tüneteggyüttest és nézd meg, igaz-e rád ngyjából. Ez talán segítene meghatározni mi bajod van.

-alacsony önértékelés

-hajlam, hogy néha túl sok felelősséget vállaljunk másokért, máskor pedig túl keveset

-másoktól kapott megerősítés szüksége

-nehézségek intimitás terén

-túl nagy fokú lojalitás mások iránt

-tehetségtelenségérzés

-impulzuskontroll problémák

2011. júl. 26. 12:01
 22/32 A kérdező kommentje:
az utolsón kívül az összes illik rám.
2011. júl. 26. 12:33
 23/32 A kérdező kommentje:
am ha visszaolvasod akkor írtam már, hogy nem én találtam az oldalt. én nem olvasok ilyeneket a neten :)
2011. júl. 26. 12:34
 24/32 A kérdező kommentje:
és nem hiányzik a figyelem , mivel egyedül jobban érzem magam...:) nem mondom hogy az a bajom amit a cikben lehet olvasni egy szóval se írtam:) csak, hogy amit írnak benne 90%-ban igaz rám. és mos nem besértődök csak mondom, hogy én egyedül elvaggyok, úgyhogy nem figyelemmel van bajom.köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 26. 12:37
 25/32 anonim ***** válasza:
Amit mutattam, az-az ACDA-tünetegyüttes volt. Adult Childrens of Alcoholics. Amerikában állították össze, aztán egy pszichológuscsoport megvizsgálta, és úgy találták, hogy túl általános. Végeztek egy kísérletet, odaadták ezt egy csoport olyan embernek, akik alkoholisták gyerekei voltak, és egy másik csoportnak, akik teljesen átlagos, normális emberek közül kerültek ki. Nem volt nagy különbség a két csoport között, mindkettő ugyanannyira magára tudta venni az állítások nagy részét. Másodszor is Barnum hatás. :)
2011. júl. 26. 12:37
 26/32 A kérdező kommentje:
uhh :) szerencsére ilyen gondom nincs :) attól függetlenül illenek rám, de nem az a legnagyobb gondom, mert mindig ez volt velem és ezt nem látom annyira különös esetnek:)
2011. júl. 26. 12:42
 27/32 A kérdező kommentje:
amit kérdésbe írtam ez a "irányíthatatlan" gondolkozás zavaró, mivel már aludni se nagyon tudok tőlük.
2011. júl. 26. 12:44
 28/32 A kérdező kommentje:
ui.: ezek a gondolatok abnormálisak többnyire és ezért zavaró .
2011. júl. 26. 12:45
 29/32 anonim ***** válasza:
Tudsz angolul? [link] "People with schizotypal personality disorder rarely seek treatment for the disorder itself. When they do seek treatment, it most often is due to a related disorder, such as depression or anxiety." Ha elég kiforrott személyiséged van egy személyiségzavarhoz, elmúltál 18, és nem kell szülői engedély, hogy orvoshoz fordulj.
2011. júl. 26. 15:08
 30/32 A kérdező kommentje:
amint elmegyek dolgozni és kapok fizetést elmegyek egyhez mindenféleképp :) remélem nincs semmi bajom....
2011. júl. 26. 15:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!