Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan segítsek neki?

Hogyan segítsek neki?

Figyelt kérdés

Van egy hozzám nagyon-nagyin közelálló személy, aki már 10 éve küszködik egy problémával... ezt nevezhetjük betegségnek is, de inkább "szépséghibá"-nak... ez 10 éve tart neki...

10 éve küzd vele, de most már kezdi föladni a reményt. Egyre többet sír, sosincs jókedve, és nagyon érzékennyé vált, bármit mondok neki, megharagszik, megsértődik, pedig ő nem ilyen volt...

szerintem az a probléma vele, hogy hiába tesz meg mindent azért, hogy 'meggyógyuljon", az agyában nem döntötte még el, nem hiszi el, hogy valaha is helyrejön... én ezt már mondtam neki, de ő csak annyit mond, hogy "ha a helyembe lennél te is így tennél, te sem tudnád elhinni hogy meggyógyulsz..." ennyi a válasza...

segítsetek, mit tegyek, mit mondjak neki??? én már teljesen kifogytam az ötletekből... lehet hogy most azt fogjátok írni, hogy hagyjam, én már semmit se tehetek... de ő egy nagyon érzékeny ember, egyedül nem fogja tudni ezt végigcsinálni..:(

2011. júl. 19. 08:21
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsi az ismétlésekért!:D nem olvastam át
2011. júl. 19. 08:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi a probléma pontosan, mert így nem tudok ötletet adni?!
2011. júl. 19. 08:25
 3/4 A kérdező kommentje:
hát ő egy csinos lány, és hullik a haja... nemsokára talán teljesen kihullik :S
2011. júl. 19. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem pszichés problémája miatt van ez a hajhullása, a legjobb amit tehetsz, hogy keresel neki egy jó természetgyógyászt, és támogatod őt ebben. Keress neki akár könyvtárban olyan könyve(ke)t, amelyek a pozitív önértékelést segítik.
2011. júl. 19. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!