Hogy segítsek a hirtelen megözvegyült nagynénémnek?
Figyelt kérdés
Immár fél év telt el azóta, hogy meghalt a nagybátyám nagyon hirtelen. A nagynéném szépen el kezdett felépülni, ám most ismét hullámvölgybe került és olyanokat mond, hogy nem tud és nem is akar élni a férje nélkül. Nagyon tartok tőle, hogy képes lenne hülyeséget is csinálni.... Hogy segíthetek neki? Az elmúlt fél évben állandóan mellette voltam én is és a többi rokonunk is és én személy szerint is mindent megtettem azért, hogy kimozdítsam az agóniájából. Úgy is tűnt, hogy ez sikerült is, ám most újra nagoyn rossz állapotba került. Jövő héten fog szülni a lánya, talán az segít kimozdítani a gödörből, de addig is segítenem kéne neki valahogy... Nincs valami ötletek, hogy milyen programokat találhatnék ki neki? Nincsenek már céljai, nem érdekli semmi, nem szeret semmit sem csinálni. Mit tegyek?2010. szept. 19. 20:58
1/2 anonim válasza:
Őszinte részvétem.
Mindenképpen állj mellé,légy megértő!
Szervezz közös programokat,még ha csak egy mozi/színház/állatkert/séta,bármi amit szeret,és ami kicsit feledteti a bajait!
...és írj,h sikerült-e :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
Amiben tudtam, segítettem neki és fogok is, szóval rajtam igazán nem múlik:) A halottak napját szépen átvészelte, egy kicsit sem látszott rajta, hogy rosszul érezné magát; azt mondta hogy rájött hogy nincs értelme gondolkozni.
2010. nov. 4. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!