Hogyan segítsek rajta?
Légyszi segítsetek.Megismertem egy lányt aki bent van a pszichiátrián.Az a gondja hogy ő meg van róla győződve hogy kb 4 ember egy géppel ráállt az agyának a hullámjaira és megváltoztatják a gondolkodását.Sőt amit beszélünk azt is lereagálják.Ezért fél év alatt kicsit más ember lett.Csak ezt senki nem hitte el neki és azt mondták hogy ez a skizofrénia kezdődő tünetei, ezért került be.
Ilyen hogy létezhet?Én elhittem neki, mert nem akartam megbántani, de elég hihetetlen történet.Szóval ha valakinek van valami tippje hogy milyen szakember segíthet vagy én mit csináljak az légyszíves segítsen.Köszönöm!
Azt hiszem ,te itt semmit nem tudsz csinálni. Nyilván azért van bent a pszichiátrián, mert kezelni kell.
Tehát szakemberek felügyelete alatt áll, ők tudják csak megmondani,mi a teendő, de ez persze nagyban függ a lány állapotától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!