Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki szökne el velem? Csak bátran

Ki szökne el velem? Csak bátran

Figyelt kérdés

Én már nem bírom itt tovább, legszívesebb csak elindulnék valamerre és mennék!! nekem ez a világ túl bonyolult és nehéz:(

(depresziosok előnyben)

2011. júl. 13. 01:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

13:48

Ezt ki tudnád fejteni bővebben? Akár itt, akár nekem privátban, ha nem okoz problémát, nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalataidra és, hogy az utazás után hogyan értelmezed ezt az önmegvalósítás témát amit írtál.

2011. júl. 15. 22:34
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
Még egy EMO-s hülyegyerek. -.-"
2011. júl. 16. 21:49
 33/36 A kérdező kommentje:
nem vagyok emos, de egy dolgot tudok,te biztosan egy paraszt vagy :D
2011. júl. 18. 15:18
 34/36 anonim ***** válasza:
Ne menj sehová ne légy gyáva nézz szembe a bajaiddal.
2011. dec. 30. 23:44
 35/36 homo ludensz ***** válasza:
Azt tudnám tanácsolni,ha van bátorságod látogassál már el egy onkológiára és kérdezz meg egy két beteget akit kemóztak meg vagdostak hogy cserélne e veled ha tehetné. Annak mond el hogy számodra a világ túl bonyolult és nehéz.Igaz én is depresszióval vegyített pánikkal élek és már elég régóta de élek. Kerestem a választ a filozófiában és az 5 világ vallásban,igazán meggyőző feletet nem találtam sem a létre de a nemlétre még úgy sem. Felhagytam a moralizálással és igyekeztem kitakarítani legbelül magam ami a mai napig tart.
2011. dec. 31. 09:59
 36/36 A kérdező kommentje:
Szívesen cserélek velük, oda adnám bármelyik betegnek az életem ha lehetne :)
2011. dec. 31. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!