Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki szökne el velem? Csak bátran

Ki szökne el velem? Csak bátran

Figyelt kérdés

Én már nem bírom itt tovább, legszívesebb csak elindulnék valamerre és mennék!! nekem ez a világ túl bonyolult és nehéz:(

(depresziosok előnyben)

2011. júl. 13. 01:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Anyu amúgy végtelenül jó szívű, meg nagyon szeretem, és tudom hogyha olyan utálatos akkor az igazából azért is van mert rengeteget szenvedett amikor fiatal volt.

Ő is megprób. felvágni az ereit, tehát a depresszív hajalamok ezért is vannak meg bennem szerintem.

De most hogy nem vagyok otthon szinte semennyit vele már egész elrendeződtek a dolgok, most van más ami aggaszt..

2011. júl. 13. 02:39
 22/36 A kérdező kommentje:
már emberek közé se merek menni, akkor hogy tegyem mindezt? azért kösz neked is :)
2011. júl. 13. 02:40
 23/36 A kérdező kommentje:
oh,akkor az én anyám rosszabb, mi az a másik baj?
2011. júl. 13. 02:41
 24/36 Smartguy86 ***** válasza:

Öreg! Ha depressziósok társaságát keresed, akkor hogy várod, hogy bárki is olyan tanáccsal szolgáljon neked, amitől jobb lesz? Ez olyan, mintha a drogos haverjaidat kérdeznéd meg, hogy hogy kell leszokni! :DDD Ezt te sem gondolhatod komolyan!

Tessék új emberek közé menni, új kapcsolatokat kialakítani. Az nem kifogás, hogy az élet nehéz! Mindenkinek nehéz! Csak van, aki nem kezd el rinyálni! Megtettél mindent? Lófaxt! Közel sem! Majd ha megtettél mindent, kijártál pár iskolát, elolvastál pár száz könyvet, dolgoztál pár helyen, és 40 évesen még mindig sikertelen vagy, na akkor majd elgondolkozhatsz azon, hogy miért nehéz az élet neked...

2011. júl. 13. 07:30
 25/36 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen...Amikor ilyen van akkor RAMMSTEINt hallgatok max hangerön es akkor kitombolom magam :)
2011. júl. 13. 08:19
 26/36 anonim ***** válasza:

a legrosszabb betegség az a depresszió ami tönkre teszi az ember életét én is ebben szenvedek már évek óta

a régi haverokkal is mikor össze futok csak értetlenkedve kérdezik hogy miért nem járok sehova miért nem tartom a kapcsolatot velük, de nem értik hogy ilyenkor az ember legszívesebben ki se mozdul a házból mert ha már emberek közé kell menni rögtön rossz érzés kap el

Sajnos rengetegen vagyunk így naponta több ilyen kérdést is olvasok itt az oldalon

De ne legyél öngyilkos, inkább találd ki hogy mihez lenne kedved és kezd el azt bátran a mostani helyzetednél rosszabb úgyse lehet.

2011. júl. 13. 10:03
 27/36 anonim ***** válasza:
Gyere, megyünk együtt... Mennyi pénzed van? Szedd össze az összeset, én is az enyémet, és lelépünk a Bahamákra, mert ott tuti nem ismer senki, jól megleszünk :D
2011. júl. 13. 17:44
 28/36 anonim ***** válasza:
én Spanyolországba indulnék el legszívesebben de rájöttem hogy még hátizsákom sincs
2011. júl. 13. 19:31
 29/36 A kérdező kommentje:
nem baj, nekem van, adok szívesen..
2011. júl. 13. 21:04
 30/36 anonim ***** válasza:

Én már ezen túl vagyok :) Elegem lett, megpattantam Franciaországba, abból is elegem lett, megpattantam Belgiumba, most épp Horvátországban vagyok egy ideje :)

Egy dologra jó volt ez az út: rájöttem, hogy arról, hogy az ember elégedetlen, vagy depressziós, vagy akármi, arról nem a hely tehet, hanem ő maga belül. Hiába megy akárhova, ha belül ugyanolyan marad, nem fogja megtalálni máshol sem a lehetőségeket. Mert a lehetőségek nem a helyekben vannak, hanem benned, és ha elnyomod őket, akkor tökmindegy milyen jó a környezet, ugyanúgy egy senki maradsz.

24/F

2011. júl. 15. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!