Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki szökne el velem? Csak bátran

Ki szökne el velem? Csak bátran

Figyelt kérdés

Én már nem bírom itt tovább, legszívesebb csak elindulnék valamerre és mennék!! nekem ez a világ túl bonyolult és nehéz:(

(depresziosok előnyben)

2011. júl. 13. 01:22
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

még a biciglim is ellpoták...

leginkább az emberekkel van a bajom, manapság már minden ember paraszt, az én köreimben az már nem is ember aki nem fűvezik vagy piál, nem bírom így tovább, inkább élnék minden nélkül egy faházban a semmi közepén : /

2011. júl. 13. 02:12
 12/36 anonim ***** válasza:
én beállnék katonának és elmennék Afganisztánba , ha meg akarnál halni a te döntésed viszont ha túl élnéd tudod hogy nem vagy akárki
2011. júl. 13. 02:15
 13/36 A kérdező kommentje:
16 évesen gyerekfejjel begyógyszereztem magam, amiről senki sem tud. mostanság az ugráson gondolkoztam, de nem akarom eldobni az életem,szeretnék élni,de félek ha így folytatódik nem lesz más kiút : /
2011. júl. 13. 02:16
 14/36 A kérdező kommentje:
nem olyan a testalkatom :D de azért kösz!!:)
2011. júl. 13. 02:19
 15/36 anonim ***** válasza:

Gyógyszerezés az nekem is volt, tavaly nyáron..

Most hány éves vagy amúgy ha megkérdezhetem?

Írj egy picit a gondjaidról, itt nem ismer senki, szívesen elolvasnám és próbálnék tanácsot adni neked, hogy könnyebb legyen.

2011. júl. 13. 02:20
 16/36 A kérdező kommentje:
19 vagyok, és mindig akad valami, nincs nagyon senki akire számíthatnék, a magány fog megölni :/
2011. júl. 13. 02:24
 17/36 A kérdező kommentje:
te miért gyógyszerezted be magad? :O
2011. júl. 13. 02:24
 18/36 anonim ***** válasza:

Anyám már kicsit kiakasztott a 20 év alatt és nem bírtam már hallgatni az állandó 'hisztijeit' és gondoltam egyet vagy hogy is fogalmazzak.

Azóta pedig egyre többet foglalkoztat az önygilk. gondolata, volt barátom pont ma halt meg 8 hónapja, az ő halála is megviselt, meg sok minden más is amit nem tudok olyan jól kezelni.

2011. júl. 13. 02:29
 19/36 A kérdező kommentje:
részvétem!! anyánk mint ahogy látom meg hasonlóak :S
2011. júl. 13. 02:34
 20/36 anonim válasza:
Nee emberek! Jó, én nem lehetek olyan hiteles példa a kevés gondommal. de tudjátok, ilyen az élet, lehet hogy ti nehezen bírjátok, meg is értem. de gondoljátok, az emberek többségének ez így megy! Az élet nagyon és sokszor fáj, ha közhely is. Kiszállni annyira könnyű, de ugyanakkor a legrosszabb megoldás szerintem. Mert mindig lesz jobb, mindig van miért élni. Én nem tudok mást tenni, csak írni nektek ezt a pár sort, hogy tudjátok nem vagytok egyedül és gyerünk tovább! Foglaljátok el magatokat olyan dolgokkal amikben jók vagytok, ami örömet ad, mert ezért élsz!
2011. júl. 13. 02:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!