Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológus tényleg segít?

Pszichológus tényleg segít?

Figyelt kérdés

Én kb 4 hónapja járok és még nem érzek változást,sőt sokkal okosabb sem lettem,csak pár 10e tal szegényebb.

Elvileg dec-ig fogok járni hozzá,de nem tudom h érdemes-e.Olyan emberek válaszát várom akiken télleg segített(önbizalomhiány,stresszelés,enyhe szorongás esetén) méghozzá azért,h tudjam,h nemcsak kidobom a kukába a pénzt hanem télleg segíteni fog rajtam...

2011. júl. 6. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
Igen, sajnos a legtöbb csak a pénzt hajtja!
2011. júl. 6. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:
9%

Ha már pénzt kell kidobni a pszichológusra, akkor inkább próbáld ki az EFT-t

Google - csontos ágnes eft

2011. júl. 6. 22:08
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
Nekem annyi volt a tanácsa, hogy költözzek el és akkor minden jó lesz. Pedig nem is a családommal van a probléma... Én ezek után még egyszer nem megyek pszichológushoz.
2011. júl. 6. 22:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Én már több mint egy fél éve járok.. néha nekem is vannak kétségeim, ugyanakkor többnyire jónak találom. Engem sokszor kiborít, olyan, mintha megkínozna, máskor meg jobban érzem magam tőle, vidáman jövök el. A lényeg, érzem, hogy egy úton vagyunk, és néha látom honnan indultam, és ahhoz képest - szerintem - "okosabb" lettem. Mármint elengedtem néhány olyan dolgot, amit akaratlanul is szorítottam.

Szerintem ennyit neked is érezned kéne, hogy hatással van rád. Ha 4 hónapja egykedvűen jössz eltőle az gyanús, de ha azt mondod, azért sokat sírsz nála, akkor csak "csináltok valamit".

2011. júl. 6. 23:15
 15/15 anonim ***** válasza:
62%
A sírás szerintem a lehető legjobb, mivel rátapint egy gyenge pontodra, megtalálja, amin utána lehet dolgozni. ha még mindig sírsz ugyanaz miatt, akkor az csak annyit jelent, hogy hosszabb időbe telik, míg helyrerakjátok a dolgot.
2011. júl. 6. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!