MIt tegyek hogy ne legyek ideges?
Figyelt kérdés
Minden kis aproságon felhúzom magamat !!2009. márc. 23. 21:03
1/4 anonim válasza:
Egyrészt próbálj meg "leszarni" mindent :)
Amin tudsz változtatni, azon nem érdemes idegeskedni, amin meg nem tudsz változtatni, azon meg azért nem érdemes... :)
Az idegeskedés semmit nem old meg.
Próbálj meg rájönni, hogy miért idegesít fel az a valami, és hogy van-e értelme, van-e JELENTŐSÉGE a dolognak! Persze nem könnyű, de fejben le kell tisztázni ezeket.
2/4 anonim válasza:
másrészt a rendszeres sport is segít! :)
3/4 anonim válasza:
Én káronkodni (:$), vagy zenét hallgatni szoktam, ha minden apróságon felhúzom magam. Lenyugszok és megyek tovább, de újjabban már nincs kedvem idegeskedni, lesz@rom és meg van oldva. Pl.: Vittem a tányért és kiejtettem a kezemből a villát. Felidegesedtem és hogy lenyugodjak direkt elhajítotam a kést is. "Ha leesett, akkor erdj te is utána." Vagy kiborítottam a c-vitamint és kiesett belőle pár darab. Fogtam és kiöntöttem az egész dobozzal. Lehet, hogy hülyének tartotok, de így megnyugszok és így inkább összeszedek többet, mint idegesen kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!