Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » MIt tegyek hogy ne legyek ideges?

MIt tegyek hogy ne legyek ideges?

Figyelt kérdés
Minden kis aproságon felhúzom magamat !!
2009. márc. 23. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt próbálj meg "leszarni" mindent :)

Amin tudsz változtatni, azon nem érdemes idegeskedni, amin meg nem tudsz változtatni, azon meg azért nem érdemes... :)

Az idegeskedés semmit nem old meg.

Próbálj meg rájönni, hogy miért idegesít fel az a valami, és hogy van-e értelme, van-e JELENTŐSÉGE a dolognak! Persze nem könnyű, de fejben le kell tisztázni ezeket.

2009. márc. 23. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
másrészt a rendszeres sport is segít! :)
2009. márc. 23. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Én káronkodni (:$), vagy zenét hallgatni szoktam, ha minden apróságon felhúzom magam. Lenyugszok és megyek tovább, de újjabban már nincs kedvem idegeskedni, lesz@rom és meg van oldva. Pl.: Vittem a tányért és kiejtettem a kezemből a villát. Felidegesedtem és hogy lenyugodjak direkt elhajítotam a kést is. "Ha leesett, akkor erdj te is utána." Vagy kiborítottam a c-vitamint és kiesett belőle pár darab. Fogtam és kiöntöttem az egész dobozzal. Lehet, hogy hülyének tartotok, de így megnyugszok és így inkább összeszedek többet, mint idegesen kevesebbet.
2009. márc. 23. 21:31
 4/4 anonim válasza:
xanax
2010. febr. 4. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!