Mit tegyek, hogy ne legyek mindentől ideges?
Szóval az van, hogy már egy ideje egész nap csak ideges vagyok. Bármivel fel lehet idegesíteni nagyon hamar, de akkor el van cseszve az egész napom. Legszívesebben csak törnék, zúznék. Például suliban is ha az egyik tanár felidegesít ahogy kiment a teremből vagy nagyobb hangzavar lett muszáj beleütnöm egyet a falba, mert ha nem akkor szétrobbanok :D és ha valaki hozzám szólna az szerintem kapna, főleg ha beszólna. Hiába mondom magamnak h álljak le egyszerűen nem tudok. Legszívesebben megfojtanám az illetőt aki miatt ideges vagyok. (pár ember szerint azért mert bika a horoszkópom, de szerintem ennek semmi köze nincs hozzá).
13/L
lelkitárs
:D
ugynaez vagyok énis, de az a különbség hogy én le is kiabálok az embereket
lehet az orvos, recepciós vagy bárki... ha nem ugy lesz ahogy elterveztem vagy bármi akkor kiabálok dühös lesek midnen bajom van
19L
szia:)
egy B vitamint lehet nem ártana szedned, vagy Magne B6-ot, az idegre jó hatással van:)
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!