Nagyon ideges vagyok. Nem tudom, hogy mitől, de állandóan az vagyok. Ez nem kamu ma nem sikerült a házim és mérgemben széttéptem a füzetet, mosogatásnál tányért törtem stb. Mit tehetnék, hogy ne legyek idegbeteg? L/17
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 23:38
1/13 anonim válasza:
szedjél valerianat, lehet kapni vény nélkül szerintem
2/13 anonim válasza:
menj ki és fuss egy kört,majd lehiggatsz!
3/13 anonim válasza:
kérj meg valakit, hogy ilyenkor adjon neked egy sallert.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.Járok futni.
2010. jan. 28. 00:13
5/13 anonim válasza:
A vitamin-B tabletta nem orvosság mint a neve is mutatja vitamin.Nagyon jót tesz az idegeknek,erösiti öket.
Recept nélkül kapható.
6/13 anonim válasza:
Szia!
Én is ilyen vagyok :S
Én ilyenkor felsöprök és felmosok, közben megnyugszom :D:D:D
7/13 anonim válasza:
01-27 23:53 as vagyok!
én ajánlottam hogy fuss egy kört!
sztem meg ha megint elkezdenél idegeskedni,kkor menj oda egy kigyurt egyénhez,és akkor legyél ideges,
utána ha jol lezuzzátok egymást,lehet helyrejössz!!!
remélem segitettem!
8/13 A kérdező kommentje:
Ha-Ha
2010. febr. 1. 13:24
9/13 anonim válasza:
lehet hogy ha jobban ideges leszel,akkor át fogsz változni farkasemberré,és mindenkit levadászol!!
szerezni kellene egy pisztolyt ezüst golyokkal!!!!
10/13 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok .
2010. febr. 3. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!