Mit tegyek, hogy ne legyek folyton fáradt türelmetlen és ideges?
Állandóan fáradtnak érzem magam, mindenen felpaprikázom magam. Nincs elég türelmem és gyakran vagyok ideges.
Nem volt ez mindig így, de sajnos az életkörülményeim nagyot változtak rossz irányba, és azóta egyre rosszabbul is érzem magam.
Mit csináljak? Nekem is rossz ez az érzés, de honnan vegyek türelmet?
Itt nem arról van szó hogy türelmetlen vagy. Szerintem kezdesz depressziós lenni és talán ez is okozza a fáradékonyságot és az ingerlékenységet. Nézz magadba légy őszinte magadhoz (fájdalmas!) és próbáld megtalálni mi változott v. mi az nem jó az életedben, és próbálj változtatni rajta.
35F
Én is gyakran vagyok ilyen, főleg ha nem alszom rendesen sokáig. Úgyhogy ha te is így csináltad, akkor szerintem aludj..
Másrészt meg ha ideges vagy türelmetlen vagyok az olvasás mindig segít! Ilyenkor nehezen veszi rá magát az ember, de hamarosan jó lesz utána a hangulat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!