Hogyan ölhetném meg magamban a nőt? Hogyan lehetne elérni, hogy soha többé ne legyek nő?
Szeretnék ember lenni, és nem nő. A nőt bennem megalázták, bántalmazták. Emberként is bántalmaztak engem, de akkor meg tudtam őrizni a méltóságom. Nőként erre képtelen voltam, és minden méltóságomat elvesztettem, és pluszban egész életemre boldogtalan leszek.
A lelkemet kiirtottam, úgyhogy most már nem leszek se boldog, se boldogtalan. De örülni azért tudok, de sok a lelki szenvedés. Sok a bajom, az egész nőiségemet meg akarom szüntetni. Hogy lehetne??? Egyre jobban érzem, hogy tarthatatlan ez a helyzet. Tudom, hogy az öngyilkosság az egyedüli út, de azt nem tudnám megtenni. Ezért csak valami módszert szeretnék, vagy könyvet, ami segítene abban, hogy hogyan szüntethetném meg a nőt magamban, és akkor ki fogom bírni a hátra lévő éveket.
Köszike előre is.
"Az utolsó hozzászólás vicc volt?
Haha... "
Nem vicc volt, próbálok segíteni rajtad, de nagyon nehéz úgy, ha te sem tudod, hogy mit akarsz.
Semmit nem akarsz változtatni magadon, se kívül, se a környezetedben, se a testedben, de mégis tök máshogyan akarod érezni magadat?
Először magaddal kellene tisztáznod, hogy mit szeretnél KONKRÉTAN, nem pedig homályos érzésekkel, és UTÁNA lehet majd segítséget kérni másoktól. Mert itt mindenki próbál neked jó tanácsokat adni, de egyik se tetszik neked.
Nem tanács kéne, hanem megoldás :D. Na, mert itt mindenki mást mond.
Amit szeretnék az, hogy ne legyek nő, ne legyen meg sose, nem akarom, hogy akármilyen megnyilvánulása legyen ennek. Nem akarom többé. De tudom, hogy muszáj, ezért szeretek öltözködni, ésatöbbi.
De nőnek minek? Annyira hülyeség... Meg akarok ettől szabadulni. Valamilyen úton-módon. Ezen jár a buksim. Pszichológushoz más miatt mennék.
De akkor mások ezen nem gondolkoznak.Hát,az jó nektek :D. Nem baj, majd csak véget ér előbb-utóbb ez a nyomorult élet. Végre nem lesz meg, nem leszek semmi, meghalok, hát már várom.
Nem viccelek :D. Ez inkább hisztéria. Viccelni semmi esetre sem.
Nem fogom megölni magam. Csak már unom ezt az életet, rohadtul unom. Azt is, ahogyan a férfiak hozzáállnak a nőkhöz, nem mind persze. Az emberi aljasságot és gonoszságot, azt, hogy szarrá dolgozom magam, és kipihenni se tudtam magam már féléve...
Unom ezt az életet. Azt is unom, hogy nő vagyok. Mert megnyomorított egy életre lelkileg. Ezt senki se heveri ki igazán. De tudom, hogy örülnöm kell sok mindennek, mert szerencsés vagyok sok mindenben.
De nem szeretem azt, hogy nő vagyok. Lélekben már megtagadtam magam, de tudom, hogy ki kell várni a végét, az pedig úgyis eljön. Nem tudok már boldog lenni. Ennyit erről.
"Amit szeretnék az, hogy ne legyek nő, ne legyen meg sose, nem akarom, hogy akármilyen megnyilvánulása legyen ennek. Nem akarom többé. De tudom, hogy muszáj, ezért szeretek öltözködni, ésatöbbi."
Erre már régen megírtam a megoldást: műtétileg el tudod távolíttatni a méhedet és a petefészkedet. Ehhez annyit kell tenned, hogy azt hazudod, transzszexuális vagy és férfinak érzed magad. Akkor megcsinálják a méh- és petefészek-eltávolítást, és akkor nem fogsz többet menstruálni.
Ugyanilyen módon a melleidet is eltávolíttathatod.
Ebben a folyamatban megállhatsz ezen a szinten, nem kell péniszt csináltatnod, és tesztoszteront sem kötelező szedned. Így el tudsz érni egy lét nem közti állapotot. Azután felvehetsz egy semleges nevet, például azt, hogy Gabi, ami férfi és női név is lehet.
"De tudom, hogy muszáj, ezért szeretek öltözködni, ésatöbbi."
Nem MUSZÁJ. Meg lehet csinálni, amit fentebb írtam.
Nem figyeltél? Vagy nem érted, amiket írogatunk neked?
Kérdezz, ha valamit nem értesz, de fárasztó, hogy kézből utasítasz el minden megoldási javaslatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!