Hogyan ölhetném meg magamban a nőt? Hogyan lehetne elérni, hogy soha többé ne legyek nő?
Szeretnék ember lenni, és nem nő. A nőt bennem megalázták, bántalmazták. Emberként is bántalmaztak engem, de akkor meg tudtam őrizni a méltóságom. Nőként erre képtelen voltam, és minden méltóságomat elvesztettem, és pluszban egész életemre boldogtalan leszek.
A lelkemet kiirtottam, úgyhogy most már nem leszek se boldog, se boldogtalan. De örülni azért tudok, de sok a lelki szenvedés. Sok a bajom, az egész nőiségemet meg akarom szüntetni. Hogy lehetne??? Egyre jobban érzem, hogy tarthatatlan ez a helyzet. Tudom, hogy az öngyilkosság az egyedüli út, de azt nem tudnám megtenni. Ezért csak valami módszert szeretnék, vagy könyvet, ami segítene abban, hogy hogyan szüntethetném meg a nőt magamban, és akkor ki fogom bírni a hátra lévő éveket.
Köszike előre is.
Nem fogod tudni.
Valami brutális hormon kezeléssel lehetne szerintem, de ahhoz meg nem fogsz hozzáférni.
Pszichiátert ajánlanék én is, egyszerűbb lesz feldolgoznod, hogy nő maradsz és összekapni magad, hogy ne legyél ilyen!
Nem megoldás, ha elnyomod magadban az érzéseket. Inkább szenvedj egy darabig és aztán lépj tovább, ne a sérelmeiden rágódj, hogy ki mennyire alázott meg, stb...
Egyébként elsősorban mindenki ember, és csak másodlagos a nem. Csak felfogás kérdése, hogy ez kinek mennyire fontos. Nekem pl nem fontos a saját nőiségem, meg mások nemisége sem...
Először is, nem jó módszer megölni magadban a nőt. Nőnek lenni nagyon jó dolog tud lenni, ha megfelelően állsz hozzá.
1. Öltözz csinosan, elegánsan, nőiesen.
2. legyen tartásod, ne hagyd magad megalázni. Légy büszke a nőiségedre.
3. Sportolj, tanulj önvédelmet, légy kemény - a nőiséged megtartása, sőt, kiteljesítése mellett!
Szóval szerintem eleve hülyeség, amit akarsz.
Ha viszont mégis ragaszkodsz hozzá, így tudod testileg "megölni" magadban a nőt:
1. Szerzel két pszichiátriai szakvéleményt, miszerint transzszexuális vagy. Azaz hogy férfi akarsz lenni, mindig is férfinak érezted magad, szörnyen érzed magad nőként stb., stb.
2. Ezzel elmész a sebészetre, ahol megcsinálják a részleges műtétet: eltávolítják a melleidet, a méhedet és a petefészkedet. Péniszképzést általában csak egy második műtétben szoktak csinálni, az elég zűrös és nehéz dolog, de az neked (gondolom) úgysem fontos.
3. Elkezdheted a hormonkezelést, nyomathatsz magadba tesztoszteront, amitől egy idő múlva egyre inkább férfias lesz a külsőd.
Még egyszer hangsúlyozom: szerintem a második megoldás marhaság, szerintem az első megoldás a helyes, mert nőnek lenni nagyon jó is tud lenni.
Feltettem már egyszer ezt a kérdést. Kivi voltam, mit írtok :). Ezért tudom, hogy fizikailag nem lehetséges. De ami érdekes, hogy ott meg azt írták nekem, hogy mindenki elsősorban nő vagy férfi. Hm. Érdekes, hogy ti máshogy látjátok.
Írták ott is a hormongyógyszert :D, de na, nem erről van szó. Amúgy ott kaptam egy érdekes választ, miszerint minden megváltozik, ha nővé érsz, onnantól kezdve már az leszel, nő, és ember nem leszel ebben az értelemben. Csak kivi voltam, hogy valami újat megtudok e ebben a témakörben.
A halál úgyis tudom, hogy majd minden problémát megold, de addig el kéne jutni :D. Nagyon fiatal vagyok, és nem tudom annyi éven át, kábé harminc éven át se vinni ezt. Nem vagyok hozzá erős. Tudom, hogy az öngyilkosság segítene rajtam, de még célom van ebben az életben , máskülönben már nem élnék :D, na persze, bátor se lennék hozzá.
Csöndesen kivárom a végét, csak kivi voltam a válaszokra. Valamit úgyis kitalálok, hogy ne legyenek mindenféle gondjaim... Mert az a gond, hogy a pszichés gondjaim rámentek a fizikumomra, és nem éppen az immunrendszeremről beszélek, mert azt már hazavágta párszor. Hanem arról, hogy PMS-em van, vagyis olyan tüneteim mint annak, és minden hónapban, borzalmas, és a többi napon se az igazi. Most azért írtam ki a kérdést, mert most végre először rászántam magam arra, hogy természetes nyugtatókat egyek, de szerintem egy hét alatt beszedtem fél dobozzal, és nem mondhatnám , hogy túl nagy hatást ért el, legfeljebb annyit, hogy annyira nem voltam önkívületi állapotban :D. Assetom, mit csináljak ezzel. De a személyiségemmel nem vagyok hajlandó kibékülni, mert lehet, hogy a pszichém csinálja ezt, mert megöltem a lelkem :D,jajj, tudom, borzalmasak a kifejezéseim, de ezt megtettem, és nem vagyok hajlandó ebben engedni. Inkább megölöm magam, de úgyse lesz igaza a pszichémnek, ez az én életem, és nincs hozzá köze. Dolgom van az életben, és ezek a ku@rva érzelmek megakadályoznak benne. És most még rámegy így a fizikumom is, nagyon mérges vagyok. De már nemtom, hogy mit csináljak ezzel a csavalyás pszichémmel..
Jjajj:D, nem akarom azt mondani, hgoy transzexuális vagyk:D, és férfi se akarok lenni :D:D. Én ember akarok lenni, azaz se nő,se férfi :D:D.
Nekem fontos, hgoy nézek ki, tisztában vagyok vele, hogy az emberek ez alapján ítélnek meg részben, hogy hogy nézek ki, ezért ez fontos. Szeretek nőnek lenni:D, meg öltözködni. De nem ez a bajom.
Nem értitek ti se, de nem baj. Én azt a részét utálom, hogy megalázzák a nőket nőiségükben is.
Ha ember lenne mindenki, és nem lennének nemek, nem aláznának meg engem sem.
"Szeretek nőnek lenni:D, meg öltözködni. De nem ez a bajom.
Nem értitek ti se, de nem baj. Én azt a részét utálom, hogy megalázzák a nőket nőiségükben is."
Jaaaaaaaa, akkor sokkal egyszerűbb a dolog... menj el ebből az országból valami kulturált helyre, ahol a nők jogait komolyan veszik, és a szexista megnyilvánulásokat büntetik. Például Nyugat-Európában, vagy az Egyesül Államokban valami normális nagyvállalati környezetben nem lenne semmi bajod ezzel.
Az utolsó hozzászólás vicc volt?
Haha...
Nem erről van szó, hanem a személyiségemet akarom úgy módosítani, hogy elsődleges ember legyek, és ne nőőőőő. Utálom, hogy most nő vagyok elsődlegesen. Szeretném, ha teljesen eltűnne, de ha elkezdeném ezt, akkor eltűne többé-kevésbé. Szóval, hogy ne érezzem azt, hogy nő vagyok, mert olyan rossz ez, mert akkor csak kihasználhatnak, semmi egyebet nem érsz el vele. Egy jól öltözött nő még nem biztos, hogy nő..., csak legfeljebb van pénze és ízlése azt mutatni a társadalom felé, ami szép és elfogadottt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!