Félek elmenni pszichológushoz. Mi lesz ha kinevet?
Szerintem ezzel a problémával egy jó érzésű ember nemnevet ki, nem hogy egy pszichológus, de persze vannak kontárok minden szakterületen.
Hogy véletlen se sétálj bele ebbe a hibába nyugodtan utána nézhetsz a lakhelydnek megfelelően hol találsz megfelelő fogadtatásra (nem tudom merre lekhatsz ebben pontosabbat így most nem tudok írni). Több portál foglalkozik ilyen kérdéssel, és mindenképpen kerüld a manapság divatis un.: "spirituális-életviteli tanácsadókat" aki nem összekeverendők az "életviteli- tanácsadókkal". Egyébként az összes egyetem város egyetemén tudtomal a diákoknak biztosítva van ilyen típusú tanácsadói lehetőség. Ahol ha másal nem is egy biztos nével biztos tudnak szolgálni, aki tud segíteni a problémádban.
Az ilyen típusú szomatizációt egyébként nagyon hatásosan tudják kezelni a szakemberek, csak fordulj hozzályuk bizalommal.
Mielőbbi jobbulást!
A háziorvos sem nevet ki ha megy a hasad és elmész hozzá megvizsgáltatni magad.
Nekik ez a feladatuk. Szerintem mindenképpen keresd fel a suliorvost, ha teheted. 100% hogy fog hasznos tanácsokat adni, és segít feldolgozni a szakítást!
Mielőbbi jobbulást kívánok! :)
Csak annyit még, hogy az előttem lévővel egyet értek. Nekem is a sport segített. Rájöttem, hogy nem vagyok az a magamat leivós, aztán bepasizós típus. Így szomorúságomban futni jártam, amit nem nagyon bírtam, de jól esett a lelkemnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!