Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » PMS ellen mit szoktatok tennni?

PMS ellen mit szoktatok tennni?

Figyelt kérdés

PMS - premenstruációs szindróma

Nekem valami ilyesmim lehet, a túlhajtás és pszichés gondok miatt. Kezdek elkeseredni, mert végre egy év után rászántam magam arra, hogy természetes nyugtatót eszek, és annyit értem el, hogy valóban nyugodtabb vagyok, és nem akarok mindenki torkának nekiugrani, de igazából így is érzem, hogy nem vagyok jól.

A menstruáció körüli problémáknak lehet ugye lelki oka?

2011. jún. 11. 03:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Amikor az ember előre "tudja" azzal is rásegít.

Ne utáld magad érte. Akkor nem lesz olyan erős a lelki része.

2011. jún. 11. 13:11
 2/2 A kérdező kommentje:

:( Szomi vok. Nemtom, kitől kérhetnék segítséget.

Én a nőt utálom magamban, meg is akartam magam csonkítani, mármint nem estem magamnak, csak erről álmodozom, hogy bárcsak megcsonkíthatnám magam, és megszüntethetném minden női jegyem. Erről álmodozom. Szóval én úgy ahogy van, gyűlölöm magamban a nőt. Ha nem lennék nő, még boldog is lennék. Az viszont, hogy nő vagyok, egy életre elragadta a boldogságot.

Tehát az, hogy ne gyűlöljem magam, lehetetlen.

Nem leszek ettől a ténytől idegesebb. És a tüneteim amúgyse ilyen egyszerűek. Nem tom, mit csináljak. Tényleg az öngyilkosság lenne a legegyszerűbb. Képtelen vagyok feldogozni a tényt, hogy nő vagyok..., nem megy. Ember akarok lenni, nem egy ilyen érzelmi roncs....

2011. jún. 12. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!