Minek a tünetei ezek? Derékfájás, csíp ha pisilek, ég egész nap a hüvelyem, és a hüvelyem körül. és mit tudok ellen tennni?
Felfáztál, vagy valamilyen fertőzés.
Forró fürdő, plusz igyál nagyon sokat, ha sokat pisilsz, az kimossa a bacikat.
Azonnal dokihoz kell fordulni,mert csak rosszabb lesz.Ő ír majd antibiotikumot,mellette még szedhetsz Normaflort,hogy rendbe tegye a bélflórád.És sokat-sokat inni,ihatsz gyógyteákat is.Nagyon jó a cickafark tea és a medveszőlőtea is(gyógynövényboltban vagy bioboltban lehet kapni)!!!Azonnal segít.
A medveszőlőteát úgy kell csinálni,hogy 1l HIDEG vízbe áztatsz 2 púpos teáskanál medveszőlőlevelet 6óráig majd leszűröd és megiszod.
Jobbulást!
én mindennap föl vok fázvaXD
forró fürdő,20 percig,úgy hogy ki ne hűljön,plusz még bele 1kg sót(nem fürdősót).....ezenkívül....naponta min.1L kamillateja!!!Tényleg nem azért mert "a sok folyadég egészséges,hanem mert énis fél/egy óránként megittam köbö 1,5 dl kamillateát.És igen,így van átmos,és kijönnek a bacik:)
Vesekö.Lehet hogy most távozik homok formályában.
Mindenkép menyél el a körzetihez és kérj vizeletvizsgálatot.
"én minden nap fölvok fázvaXD " írójának ajánlom ezt a készítményt: D-mannose
netről lehet rendelni,nekem is folyton hólyaghurutom volt(évekig) és ettől szünt meg:))) és jó még az akupunktúra is.
Innen lehet rendelni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!