Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tennni féltékenykedés ellen? Pszichológushoz menni talán? Az segít?
Én is ilyen vagyok. Talán még rosszabb is, mint te!
A féltékenykedés egy ördögi kör, amelyből szinte lehetetlen kiszállni. Majd a féltékenykedés átalakul paranoiává, mert majd azt hiszed, h amit mondasz, az úgy is van..stb. én már paranoiás vagyok azt hiszem:D:S A párom már nagyon unja.. Tudom, h nem tesz jót ez a kapcsolatunknak, de mindig találgatok, és olyan logikusan előadok mindent, h akár valóság is lehetne...
A pszichológus segítene, igen. De nekem se időm, se pénzem fizetni egy szakembernek!
Megpróbálom azért kodrában tartani magam és 10 mp-ig elszámolok magamba, végiggondolok mindent alaposan, még mielőtt elkezdeném a féltékenykedési rohamaimat. :D
Azért vagy féltékeny, mert kisebbségi komplexusod van, nem bízol magadban eléggé, hogy meg tudod tartani a pasit. Elsősorban ezen kell változtatni.
Ha ok nélkül vagy féltékeny, előbb-utóbb dobni fog a pasi, senkinek nincs szüksége egy hisztérikára, aki folyton gyanusítgat. (Gondolj bele, ha téged macerálna valaki állandóan. Hogy esne, hogy nem bízik benned? Én nem akarnék olyan pasival járni, aki nem bízik bennem.)
Ha meg okkal vagy féltékeny, legjobb, ha azonnal szakítasz.
A törölközős lányokkal kapcsolatban meg annyit, hogy mi történik, ha meglátja őket? A hűtlenség nem ott kezdődik, ha meglát egy lányt törölközőben, vagy ne adj Isten, meztelenül. Még az is normális, ha ettől feláll neki. (Még mindig jobb, mintha nem állna fel...) Ha ezt nem követi dugás, szerintem semmi nem történt.
16:39 vok.
A féltékenységem oka az, h egyszer-kétszer már képes volt a szemembe hazudni! Mikor láttam őt egy lánnyal, letagadta.. egyszer hazavitt egy csajt, ismerősöktől tudtam meg rá 1hónapra..vagy ezen a héten is mondott vmit, amit másnap megváltoztatott, h mégsem úgy volt..
Ennek ellenére szeretjük egymást, hozzáteszem h nem csalt meg, csak nem szereti ha mindenről tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!