Hogyan tudnék ezen túllépni?
Arról van szó, hogy én csak akkor tudok ellazulni, csak akkor vagyok magabiztos és érzem magam szépnek, hogy ha pl. elmegyek buliba,vagy bárhová,ahol sok ember van, ha előzőleg a lakásban teljesen kitakarítottam mindent az utolsó porszemig, minden katonasorban áll, az ágynemű élére van összehajtogatva, nincs sehol sem folt a szekrényen,ki van porszívózva,nincsenek koszos tányérok és ruhák stb.stb...Nagyon sokat tudnék még sorolni.De ha ez nincs így, pl. nem porszívóztam ki, és úgy kell elmennem valahová, akkor úgy érzem koszos és csúnya vagyok, visszahúzódom inkább,nem tudok nyugodtan és magabiztosan végigmenni az utcán és abban reménykedek, hogy semmi ismerőssel ne fussak össze.:O Miért van ez?Mit tehetnék ezellen?
Nyáron sokfelé el fogok utazni, és szeretném jól érezni magam,de nagyon sokszor megkeseríti ez a dolog a mindennapjaimat.Előfordul, hogy azért nem sminkelek és nem veszek fel szép ruhát, mert nem volt időm kitakarítani, és akkor már minek menjek el itthonról csinosan?Ezek mellett pedig nem költök pénzt, ha pl. nincs megmosva a hajam.Nagyon elkeserítő.Mindenre kihat ez a dolog, és így telnek már évek óta a hetek és hónapok.
Szerintetek mit tehetnék, hogy ellazuljak és élvezzem az életet úgy, hogy ne azon járjon folyton az eszem,egymás mellé tettem e a füzeteket?
Az is előfordul, hogy azért mondok le egy meghívást egy bulira, mert mire el kellene indulnom, nem lenne időm kitakarítani előtte, és így tudom, hogy úgysem érezném jól magam.Ezért inkább nem megyek el, és azt mondom,hogy rengeteg dolgom van.
2 hét múlva is hivatalos vagyok valahová,és már elkezdtem az egész házat kipucolni,minden egyes szekrényt,hogy addigra kész legyek és nyugodtan mehessek el.Nagyon fárasztó ez.:(
ez elég durva rend- és tisztaságmánia, nekem is volt rendmániám és ilyen ellenőrzés mániám (vagy 5ször megnéztem hogy jól becsuktam e az ajtót és hasonlóak) de nagyjából túlléptem rajtuk úgy hogy az elején apró dolgokat nem elégítettem ki ennek a mániának (nem ellenőriztem az ajtót vagy flegmán raktam ide oda a dolgokat a polcon)
így egészséges szintre lett fokozva minden ^^
ha képtelen vagy így megoldani akkor tanulj egy kis agykontrollt
Szerintem egy kiadós szex nem ártana...
amugy nincs elnyomó a családban? aki miatt csinálod ezeket?
túl sok az elvárásod magaddal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!