Szerintetek alapos ez az orvosi magatartás?
Különféle tüneteim vannak, a gyógyszerek nem igazán használnak. Kb éve állok kezelés alatt.
Magam kezdtem agyalni, hogy vajon mi okozhatja a tüneteket, eszembe jutott, hogy talán nem alszok elég pihentetően, elmondtam az orvosnak, kaptam altatót.
Mi van, ha semmi gond az alvásommal?
Ha egy éve nem javulok, nem kéne jobban kivizsgálni? Egy tesztet töltöttem eddig ki, ha még párat kitöltenék, lehet, hogy megkapnám, hogy mi a bajom?
javasolni fogom, hogy szeretnék további vizsgálatokat. Ezt is én javasoljam?
Köszi a bíztatást:)
Próbálok, sokszor egész jól helyre jövök napokra, de mikor megyek gyógyszert feliratni, és találkozok az orvossal, megint elkezdek agyalni, és ez így havi rendszerességgel megy.
Mondtam az új pszichiáternek, hogy a régi azt mondta, hogy antipszichotikum javasolt és akkor nagyon megijedtem. Erre azt mondta, hogy továbbra is javasolt.
Ilyenkor rémülök halálra, most akkor mi van velem?
Sok emberrel beszéltem, senki sem érti, miért kéne nekem antipszichotikum.
Ezek miatt őrlődök, mert szeretném én is azt hinni, hogy csak bemesélem magamnak a dolgokat.
Azért kellene neked, mert szorongàsaid vannak. Tudod mit ez egy rossz idegbeidegzõdés nàlad helyesebben, szerintem,ahogyan leirod rögeszméid vannak.
Mondd magadban ,hogy te egészséges vagy és nincs szükségedre se gyógyszerre, sem orvosra. Teljesen megbetegited magadat, ha kell ha nem.
Úgy tűnik igazad van :(
Köszi, hogy leírtad, ezmár könnyebbség nekem, mert magamra ismertem, rögeszméim vannak :S
Már értem mit miért kérdezett az orvos, meg a pszichológus. De ez jó, mert látom, hogy tesznek értem.
Az a baj, hogy nagyon próbálok ellenne tenni, de akkor is előjön :S Próbáltam már a napokban azt is, hogy azt mondom egészséges vagyok, semmi bajom, de a gondolatok nem mennek el.
Remélem segít a pszichológus, és mégegyszer köszönöm, hogy odagfigyeltél rám :)
Köszi :)
Volt, hogy leírtam az orvosnak és felolvastam, de elég érdekesen nézett rám, de le fogom írni!
Jóéjt :)
Sajnos meg kell állapítanom, hogy te hiába járkáltál orvostól orvosig, nem használt neked semmit. Pontosabban nem tanultál semmit. Te azt gondolod, hogy az antipszichotikum egy bűnös rossz dolog, ami ellen kézzel lábbal tiltakozni kell. Hát óriási nagyot tévedsz. Leírom neked, figyuzz!
Vannak gyógyszerek vérnyomásra. Vannak gyógyszerek gyomorra. Vannak gyógyszerek visszérre. Ugye ezektől nem félsz. És vannak gyógyszerek az agyadra, ezeket nevezzük összefoglaló néven antipszichotikumnak. Most mi van ebben ijesztő? Egyes kibukott pszichiáterek tudatmódosító szereknek nevezik őket tévesen, és rosszindulattal. A tudatmódosító szer az alkohol, a narkó. Az antipszichotikum éppen olyan gyógyszer, akár az algopirin, vagy az antibébi tabletta. És ha ezeket szedted volna tovább, amikor a pánikodat kikezelték, akkor semmi bajod sem lenne. Így a semmi határán lebegsz. Rohamaid már nincsenek, viszont még mindíg sz@rul érzed magadat. Hát ezért. Nagyeszű.
Igazad van,
De az a gond, hogy nem értem, ha javasolt, és tényleg annyira "beteg" vagyok, akkor miért nem írták fel?
A többit amit felírtak, szedem, az altatót nem, azt én javasoltam próbaképp, de rájöttem, hogy mégse az alvásommal van baj.
Épp ez az hogy nem javul az állapotom, sőt elég változékony, mostanában olyan dolgok vannak, amik a kezdetekkor nem voltak, mégse csinálnak az orvosok semmit.
Na majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!